18 februari 2020 Atlético Madrid Liverpool Speltips

Speltips inför Crystal Palace – Liverpool 23/11: Segertåget fortsätter

Med formen helt förlorad och stora svårigheter när svårighetsgraden höjs är det försvinnande lite som talar för en skräll när Crystal Palace tar emot serieledande Liverpool på Selhurst Park. 

Annons:

Liverpool har på allvar kopplat greppet i toppen av Premier League sedan 3-1-segern över Manchester City före det uppehåll som nu är till sin ända och har nu, från toppen av kullen, nio poäng ner till desamma samt åtta till tabelltvåan Leicester City. Detta när så få som 12 matcher spelats.

Facit i dessa matcher är 11 vunna och ett kryss, så dominansen kan knappast ifrågasättas. Liverpool vinner matcher på såväl bättre som sämre dagar. Tajta liksom sådana de dominanta i. En vinnarkultur som vuxit fram under Jürgen Klopp och säkerligen stärkts till följd av fjolårets Champions League-titel.

Förutom dominansen i Premier League, stormar laget fram mot ännu ett CL-slutspel. En vinst över Napoli på Anfield i mitten av kommande arbetsvecka, onsdagen, skulle innebära att biljetten dit är säkrad.

Försöka fälla krokben för Liverpool i deras framfart ska Crystal Palace, som var en positiv överraskning under seriestarten – men som nu bromsat upp och tappat mark, i takt med att spelschemat blivit tuffare. På de fyra senaste matcherna: förluster mot Chelsea, Leicester City och Manchester City samt kryss mot Arsenal däremellan.

Utgångspunkten i tabellen må fortfarande vara hyfsad, så tätt som det är under seriens topp fyra. Över en hel säsong är det dock mycket begärt att Crystal Palace skulle bli bättre placerade än i mittensmeten – på sin höjd.

Annons:

Liverpool helt överlägsna

Stora frågetecknet på truppfronten är huruvida Palace hinner få Wilfried Zaha i speldugligt skick efter en mindre fotskada. Vågar riskera honom, även om statusen inte skulle vara hundraprocentig? Joel Ward är även han tveksam. Connor Wickham och Mamdou Sakho skadelistade.

När Crystal Palace fått möta bättre motstånd, som på senare tid, har de genast fått bekänna färg. I de största matcherna räcker de helt enkelt inte till, är den slutsatsen man kan dra av dessa. Upprepade klara förluster, även om siffrorna hållits nere någorlunda.

Under lördagen möter de alltså seriens, i alla fall just nu, bästa lag i form av Liverpool, som alltså kommer från en 3-1-skalp över Manchester City och som på 12 seriematcher vunnit 11 stycken. Klara serieledare.

Så, det finns väl i princip ingenting som talar för en skräll denna afton? Utifrån vår analys, inte.

Det är förvisso en radda av spelare som står som tveksamma för Liverpool; Jordan Henderson, Andrew Robertson, Xherdan Shaqiri, Joe Gomez, Harvey Elliot samt Caoimhin Kelleher medan Joel Matip och Nathaniel Clyne med säkerhet är out. De starkast lysande stjärnorna finns dock tillgängliga, så problematiken ska heller inte överdrivas. Tar (eventuellt) med på bredden än spetsen.

Segertåget lär fortsätta för Liverpool och de spelas gladeligen med -1,0 mål (asian handicap) till 1,78 gånger degen hos Bethard. Insatsen återfås då om de “bara” vinner med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 100% extra upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 23/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: