Speltips inför Leicester – Manchester United 3/2: Stort spelvärde!

Spelbloggare Publicerat: 2 February 2019

Stort, stort värde finns att hämta på flera skrällmarknader inför det lika uppsnackade som spännande mötet mellan Leicester City och Manchester United.

Annons:

Ett luftslott? Det vore att ta i från tårna. Men det är klart att smekmånaderna efter Ole Gunnar Solskjaers inträde som tränare för klassiska Manchester United ska få ett slut – och kanske har vi kommit till den brytpunkten nu?

Att Manchester United fortsatt kommer prestera klart mycket bättre än under José Mourinho, det ska krävas och väntas. Annat var det emellertid när åtta matcher på raken efter tränarbytet vunnits, däribland borta över Tottenham Hotspur samt Arsenal, och sviten fick ett abrupt slut i samband med veckans möte mot Burnley, av alla lag, på Old Trafford.

Det höll faktiskt till och med på att bli en chockerande förlust. 0-2 kom cirka tio minuter kvar av ordinarie speltid – för att Paul Pogba minuterna senare skulle reducera från straffpunkten och Victor Lindelöf slutligen, i slutminuten, kunde stöta in vad som blev slutresultatet – 2-2. Den numera hyllade svenskens första mål för klubben.

Hurdan blir då reaktionen på den matchen? Upphämtningen ska de hyllas för, men annars var det mest pannkaka av matchen som helhet. En del slarv. Skapades för lite. Stundtals ofokuserat?

Risk för oddsras

Nu tas picket och packet till King Power Stadium, var Leicester City väntar – och de kommer från en av årets bättre utförda matcher. 1-1 löstes mot Liverpool på Anfield och det efter att ha förlorat tre raka dessförinnan. Insatsen lovar mycket mer och känslan är att pinnarna kan fortsätta trilla in när kampen om seriens sjundeplats fortsätter samt intensifieras.

Generellt brukar Leicester också steppa upp mot landets större pjäser, exempelvis som i de dubbla vinsterna över Chelsea respektive Manchester City, matcher som kom efter varandra, före årsskiftet. Man trivs med att kunna vara den tillbakalutande parten och försöka kontra effektivt snarare än att spela skönfotboll. Rakt, enkelt och effektivt.

Positiva besked på truppfronten är också lämnade av Leicester, vars enda avbräck är på skadade Daniel Amartey.

Gällande United är situationen mycket, mycket värre och det handlar framförallt om Paul Pogba, som av rapporter att döma mest sannolikt kommer behöva stå åt sidan. Han har, offensivt, varit den enskilt bästa spelaren sedan tränarbytet i december månad.

Förutom det är Chris Smalling samt Anthony Martial osäkra. Marcos Rojo och Marouane Fellaini indisponibla. Flera större namn.

Leicester +0,5 mål (asian handicap) – spelet sitter vid hemmavinst eller kryss – är ett superklipp till 1,78 gånger pengarna hos Fastbet. Oddset har redan droppat och kan fortsätta slashas.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,78 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 15:05, söndag 3/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.