Speltips Leicester Sheffield United 16/7 2020

Speltips inför Leicester – Norwich 14/12: Toppen mot botten

Tabelltvåan Leicester City mot nästjumbon Norwich City på King Power Stadium i lördagens TV-sända huvudbatalj från 16:00-matchmenyn. Det här blir väl lika, eller ännu mer, ensidigt som det förutspås bli?

Annons:

Lördagen bjuder på flera toppen mot botten-matcher i Premier League och en av de starkast betonade sådana är denna, Leicester City mot Norwich City. Nummer två mot nummer 19 i tabellen.

Precis som väntat har återkomsten till finrummet, sedan uppflyttningen från Championship, blivit tuff för Norwich. Nykomlingen har sprattlat till i enskilda matcher, ska nämnas, men över det stora hela hållit en något låg nivå – ett faktum som understryks av deras facit om 11 poäng på 16 omgångar. En bit upp till över vattenytan – och större kan avståndet bli efter den här helgen…

För ja, att rå på Leicester är inte det enklaste som finns. Milt uttryckt.

Det är en sagolikt bra standard som Leicester hållit under säsongen och när man trott att formtoppen nåtts, når de bara ännu högre höjder. Förra veckans “walk in the park”-seger borta över Aston Villa, 4-1, var den nionde raka till antalet och man ser numera ut som den enda tänkbara utmanaren till serieledande Liverpool om den hedervärda titeln.

Fortsatt är Matty James, långtidsskadad, det enda avbräcket för Leicester som därmed kan ställa ut slagkraftigast startelva möjlig. Bortalaget saknar Timm Klose, Grant Hanley samt Josip Drmic. Oförändrat på den fronten, med andra ord.

Annons:

Leicester ostoppbara

Southampton – Norwich: 2-1
Norwich – Sheffield United: 1-2

Det är matcherna som gästerna närmast kommer från – och vad talar då för att de skulle kunna skrälla till sig ett bra resultat mot seriens just nu kanske bästa lag? Försvinnande lite. Det här borde rimligen sluta upp i en stabil hemmatrea. Om inte en förkrossande sådan.

Leicester ser orubbara ut för närvarande. Som nämnt: nio raka vunna. Sju av dessa med minst två baljors marginal. Senast 4-1-vinst borta över Aston Villa. Tuffare liksom svagare motstånd värjer de undan som på löpande band.

Form, klass och hemmaplansfördelen. Det räcker väl för att motivera ett hemmaspel till rådande odds? Kanske kan det också vara på sin plats med en relativt tidig investering, för att undvika risken till ett betydande dropp.

Leicester -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två mål – tar vi till 1,65x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,65
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 14/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: