Speltips Aston Villa Liverpool

Speltips inför Liverpool – Leicester 5/10: Första tappet, kommer det här?

Är det nu Liverpools första tapp i årets Premier League ska komma? Extremt formstarka Leicester City besöker dem på Anfield och det kan mycket väl bli en tajt 90-minutershistoria. Alltså: bud på skräll.

Annons:

Det har inte alltid varit med bravur, men Liverpool fortsätter att vinna matcher på löpande band i Premier League och är fortfarande utan ett enda tapp efter sju omgångar. Det innebär att mästarna Manchester City – med världens mest namnstarka spelartrupp? – redan är fem pinnar på efterkälken.

En kritisk trea inkasserades också i veckans Champions League, om än med hjärtat i halsgropen. 3-0 tappades in till 3-3, innan Mohamed Salah med sitt andra mål i den andra halvleken fastställde slutresultatet: 4-3. Defensivt fanns mycket att önska, men en vinst är alltid en vinst och framförallt behövdes det efter premiärförlusten mot Napoli.

Nathaniel Clyne, Xherdan Shaqiri, Alisson och mest sannolikt Joel Matip missar matchen för Liverpool. Ingenting av direkt nyhetsvärde. Positivt är att keepern Alisson i alla fall kommer närmare speldugligt skick. Ersättaren Adrián känns inte som en målvakt passande för en toppklubb i världen.

Kan Leicester vara de som sätter stopp för Liverpools enorma framfart? Jo, varför skulle de inte? De är placerade på tredjeplatsen i tabellen och ser ut som en solklar aspirant för Champions League-platserna. Gillar starkt deras spelartrupp och flera av de traditionella storklubbarna har därutöver tappat slagkraft.

Senast rullades Newcastle United upp på läktaren; vinstsiffrorna skrevs 5-0 på Anfield, dessförinnan skickades Luton Town med enkelhet ur Ligacupen och för två veckor sedan värjdes Tottenham Hotspur undan med 2-1. Formbesked som heter duga.

Matty James är fortsatt skadad medan James Maddison störs av en småskada. Snart tillbaka i spel, kanske redan här?

Annons:

Mål- eller skrällspel

Liverpool på Anfield. Mycket tuffare och svårare än så blir det knappast, men Leicester är inte utan chans på skräll – och känslan är att det är lite på tiden för ett tapp i Liverpool. Hänger smått i luften. Försvarsinsatsen i veckans CL bådar mindre bra inför framtiden – och Leicester, med Jamie Vardy i spetsen, är alltid ett hot.

Gästerna är i absolut toppform och i årets enda förlust, 0-1 borta mot Manchester United, kunde det mycket väl ha slutat på annat sätt. Konsekvent starka insatser och nu nio mål på två matcher, noll bakåt, även om det ska nämnas att ena av dessa var mot ett blåbärsmotstånd i cupsammanhang.

Att det blir mål åt båda håll kan med gott samvete synas till oddset 1,80 hos Coolbet, men vi ser ännu större värde i skrällobjekten och spelar Leicester med +1,5 mål (asian handicap) till 1,68 x insatsen hos Bethard. Spelet sitter vi vid bortavinst, kryss eller uddamålsvinst för Liverpool.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Leicester City +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 5/10
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: