Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips inför Liverpool – Wolverhampton 29/12: 4,00-oddsare

Formstarkt mot formstarkt. Toppen mot toppen. Liverpool mot Wolverhampton Wanderers. Anfield är platsen för denna utsökta 90-minutershistoria och inför matchen spetsar vi till det hela med en makalös 4,0-oddsare till speltips.

Annons:

Av exakt allt att döma kommer Liverpool lunka hem årets Premier League. De är, hör och häpna, tio poäng före tabelltvåan Leicester City, som senast krossades med fyra mål mot noll borta, och det med två matcher färre spelade. Av 18 stycken är 17 vunna, blott en oavgjord och ingen förlorad.

Utöver det? Världsmästare för klubblag. Champions League-slutspel kommande år. Liverpool har vuxit fram till den stora världspjäs de velat vara. Fullkomligt dominanta i en av världens, om inte den, tuffaste ligor.

Nu kommer alltså Wolverhampton Wanderers på besök till Anfield och de kan mycket väl bli en tuff nöt att knäcka. De är uppe och nosar på Europaplatserna, ska likaså vara, och under Boxing Day stod de för en makaber prestation när 0-2 vändes till en 3-2-vinst över Manchester City. Dock med en man mer på planen, ska nämnas.

Annons:

“Wolves” har kapaciteten

Hur ska man kunna sätta stopp för Liverpool? Det verkar mer eller mindre vara en omöjlighet. Däremot vore det inte helt orimligt om något av en reaktion skulle komma snart. Riktigt så dominanta som resultatraden indikerar på har de kanske inte varit och i ett antal matcher kommit undan med en hel del flyt.

Dessutom nu med lite små skadebekymmer för serieledaren; Alex Oxlade-Chamberlain, Nathaniel Clyne, Joel Matip, Fabinho, Dejan Lovren och eventuellt Jordan Henderson out. Gästerna har “bara” Willy Boly samt Morgan Gibbs-White borta.

Undertecknad är oerhört förtjust i Wolverhampton och inte minst vad de levererat på sistone; vände alltså en brant uppförsbacke till vinst mot Manchester City. Dessförinnan värjdes Norwich City undan med 2-1. Och det följde förvisso upp en uddamålstorsk mot Tottenham Hotspur, men där man var förtjänta av mycket mer.

Lite skrälläge, möjligen? Det är knappast panik om Liverpool skulle tappa poäng och nu väntar ändå ett av seriens tuffaste motstånd.

Spelet blir Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2 – till fyrdubbla insatsen hos Bet365.

Annons:
  Rygga spelet hos Bet365!
Regler & villkor gäller. +18 år för spel. Stodlinjen.se.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 4,00
Bolag: Bet365
Spelstopp: 17:30, söndag 29/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: