Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips inför Manchester City – Sheffield United 29/12: Kvällsmatch med skrällbud

Någon underskattning av Sheffield United skulle kunna stå sig dyrt för Manchester City under söndagens sena match från Premier League. Kanske har de regerande mästarna fått axla en för stor favoritroll på Etihad Stadium?

Annons:

Veckans Premier League ska sättas punkt för och det 19:00, från Etihad Stadium. Ute efter speltips, alla odds och allt inför matchen? Då är du rätt ute!

Manchester City befinner sig i något av en krissituation. Visst, allt som oftast går det vägen för deras del, men poängtappen har varit alldeles för många och titeln kan nu slås fast vara helt utom räckhåll; placerade på tredjeplats och med 14 poäng upp till serieledande Liverpool, som också har en hängmatch.

I fredagens match mot Wolverhampton Wanderers, ledde City med 2-0 när nästan en timme av matchen var avverkad – för att sedermera falla ihop som ett korthus; 1-2 blev till 2-2 och slutligen 2-3. Nästan hela matchen spelades förvisso med en man mindre på planen, men det höjer ändå upp en del frågetecken.

Keepern Ederson Moraes var det som blev utvisad där och han kommer således få stå åt sidan även nu. Dessutom är de framstående pjäserna i David Silva samt Gabriel Jesus tveksamma för spel. Skadade och out är Leroy Sané, Aymeric Laporte samt John Stones.

Annons:

Gästerna plusspelas – utan tvekan

Så sent som under fredagen spelade och föll Manchester City mot “Wolves” och nu ska de försöka ladda om batterierna – något som kan vara svårt, inte minst med hänsyn till situationen i truppen med skador och avstängning. Bredd må de ha, men det är klart att trötta ben kan påverka här.

Sheffield United är årets stora utropstecken i Premier League – att som en nederlagstippad nykomling vara uppe och nosa på platserna ut i Europa. De står för en välspelad fotboll och försvinnande lite talar för att en kraftigare reaktion skulle vänta inom kort.

Lite av en besvikelse var möjligen 1-1 hemma mot Watford under Boxing Day, men det följde i alla fall upp tre raka vinster. God form, alltså.

Ett svårspelat bortalag mot ett tätt matchat Manchester City, komna från årets kanske tuffaste förlust. Bud på skräll?

Sheffield United +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med exakt två mål – spelas till 1,79 x insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Sheffield United +2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: Bethard
Spelstopp: 19:00, söndag 29/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: