26 december 2019 Manchester United Newcastle United Speltips

Speltips inför Manchester United – Newcastle 26/12: Överskattning råder

Det är inte första och kommer troligtvis inte vara den sista gången som Manchester United och deras kapacitet överskattas inför en match. Nu – mot ett formstarkt Newcastle United på Old Trafford.

Annons:

När toppformen äntligen verkade funnen, med upprepande fina insatser såväl som resultat, åkte Manchester United på en käftsmäll modellen större i samband med att de förra veckan besökte Premier League-jumbon Watford och föll med siffrorna 0-2. Skapades alldeles för lite. En dundertavla från David De Gea. Bara att knyta näven i fickan och kämpa vidare.

På höjderna har Manchester United det facto varit riktigt bra och en sådan var de på inför matchen senast; hade 5-1-0 i formraden och hade under dessa sex matcher värjt undan bland andra (och framförallt) Tottenham Hotspur samt Manchester City.

Så, vartåt barkar det nu för Ole Gunnar Solskjaer och hans mannar?

Kommande uppgift, här på Boxing Day, är ett formstarkt Newcastle United att ta sig an. Ett lag som även de återfinns i mittenskiktet av tabellen, faktiskt på delad poäng – 25 stycken efter 18 omgångar. Bara av de siffrorna, öppet att vänta?

Nu kan man förvisso argumentera för att Newcastle haft löjligt bra utdelning i flera matcher. De står stärkta med tre vunna och en förlust den senaste perioden; över något längre tidsperiod bara två förluster på nio matcher. Under helgen städades Crystal Palace undan med ett mål mot noll.

Jamaal Lascelles, Matt Ritchie, Allan Saint-Maximin samt Ciaran Clark är skadelistade för bortalagets del, som även har Jetro Williems och Paul Dummett tveksamma.

Annons:

Formstarka gäster

Vi har upprepat samma sak vid ett flertal tillfällen, spelanalyser och speltips – att Manchester United ofta överskattas och att de ur klar favoritposition inte är att lita på. 1,40 gånger pengarna för den raka ettan är knappast någonting som får det att klia i fingrarna.

Positivt för “De röda djävlarna” är att Paul Pogba väntas göra sin startdebut efter ett längre skadeuppehåll. Var en liten vitamininjektion under sin halvtimme på planen mot Watford, utan att för den delen briljera. Kvar som indisponibla är Eric Bailly och Timothy Fosu-Mensah. Marcos Rojo samt Diogo Dalot tveksamma.

Här är det alltså skrällpositionerna som lockar oss. Newcastle United förmår trots allt att fortsätta skörda resultat, även om det inte alltid varit fullt välförtjänt. Få matcher under säsongen har förlorats med större siffror och nu har de alltså vunnit tre av deras fyra senaste. Kan ställa till det för ett svajigt hemmalag?

Gästerna spelas med +1,5 mål (asian handicap) till oddset 1,86 hos spelbolaget Mr Green. Gäller då är att spelet sitter om de vinner, spelar oavgjort eller förlorar med max uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få en vinstboost upp till 5 000 kr!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle United +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 18:30, torsdag 26/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: