14 mars 2020 Watford Leicester Speltips

Speltips inför Newcastle – Leicester 1/1: Missvisande odds

Newcastle United på St. James’ Park borde inte bli någon “walk in the park” för Leicester City under nyårsdagen och det kan vara på sin plats att investera i skrällen denna afton. Men frågan är: i vilken form?

Annons:

Vi skiftar blad från 2019 till 2020 och under nyårsdagen hittar ni en handfull speltips hos oss på Spelbloggare.se och det är framförallt fokus på den fullspäckade Premier League-menyn.

På St. James’ Park väntar en av dessa matcher – ett Newcastle United som har alla anledningar till att vara nöjda över höstsäsongen och ett Leicester City som stått oväntat starkt och återfinns på seriens andraplats.

Någon titelstrid kommer det emellertid inte bli på tal om för “The Foxes” – Liverpool har helt enkelt varit alldeles för dominanta och kan mer eller mindre redan räkna hem det hela. Men att ta en av de fyra Champions League-biljetterna vore en succé för klubben och av det mesta att döma ser de också ut att lyckas med detta.

Ännu är ingenting klart för Newcastle och risken att dras in i bottenstriden är fortsatt betydande, trots en plats precis i mitten av serien. Laget har kanske haft en del flyt i några matcher och spelartruppen är på sin höjd medioker i Premier League-mått mätt.

Boxing Day var en mardröm för Newcastle, förlust med siffrorna 1-4 borta mot Manchester United, och det följdes upp av en hemmaförlust mot Everton (1-2). Kanske är det den stora dippen som är på gång?

Annons:

Leicester något ur slag

Det tajta spelschemat under december månad verkar ha tärt en del på Leicesters spetsiga men inte så breda trupp. Förvisso lyckades de vinna knappt borta över West Ham United senast, men hade dessförinnan 1-7 på matcherna mot Liverpool samt Manchester City och det följde upp ett kryss mot Norwich City.

Lite av en reaktion, med andra ord. Och den kom inte direkt som en blixt från klar himmel.

Newcastle har också haft det tufft den senaste veckan, men är normalt starka hemma på St. James’ Park och ska för all del inte räknas bort trots ett tufft motstånd. Innan 1-2 mot Everton senast – åtta raka på arenan utan torsk, och då har de mött bland andra Manchester City, Wolverhampton och Manchester United.

Talar emot Newcastle är att en uppsjö av spelare är i riskzonen att missa matchen, men många av de tveksamma namnen kommer troligen kunna medverka. Dessa består i alla fall av Allan Saint-Maximin, Ciaran Clark, Fabian Schär, Florian Lejeune, Joelinton, Matt Ritchie, Paul Dummett samt Ki Sung-Yueng.

En sak ser vi som alldeles uppenbart inför matchen och det är att bortafavoritskapet blivit alldeles för stort. Därför spelas Newcastle United med +1,0 mål (asian handicap) till 1,86 gånger pengen hos Bethard. Gäller då är insatsen tillbaka vid uddamålsförlust.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Newcastle United +1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,86
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, onsdag 1/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: