Speltips Manchester City Bournemouth 15 juli 2020

Speltips inför Newcastle – Manchester City 30/11: Kniven mot strupen

Annat än en bortavinst för ett pressat Manchester City mot Newcastle United på St. James’ Park ser osannolikt ut. Ett favoritspel är tveklöst på sin plats inför lördagens tidiga Premier League-batalj.

Annons:

13:30 sparkar Premier League-helgen igång och det med match mellan Newcastle och Manchester City. Ni ser den i toppkvalitet på Viasat Ultra HD, Viasat Premium eller i streamingtjänsten Viaplay.

Newcastle United spelade så sent som under lördagen, borta mot Aston Villa och förlorade där med noll mål mot två. Kom inte alls till sin rätt under matchen och vinstsviten om två matcher samt den förlustfria sviten var därmed bruten.

Det är en klubb som det alltid stökar om och en som varit tippade att behöva fajtas med näbbar och klor för att eventuellt fixa kontraktet. Så kan fallet mycket väl fortsatt bli, men med fem pinnar ner till bottentrion och tredjejumbon Norwich City är ett ganska betydande avstånd redan skapat. Det vänder dock fort i Premier League, det är känt sedan tidigare…

Mer akut press står Manchester City under. De följde upp den snöpliga seriefinalförlusten mot Liverpool på Anfield med att vända och vinna över Chelsea, 2-1, dock utan att se speciellt bra ut, men har redan nio pinnhål upp till toppen av kullen. Finns knappt utrymme till några tapp överhuvudtaget framöver och sannerligen inte i matcher som denna, mot betydligt sämre motstånd.

Under veckan fick City “bara” 1-1 hemma mot Shakhtar Donetsk i Champions League, men där är slutspelsplatsen redan säkrad. Roterades något. Större fokus riktat hit. Premier League är helt prioriterat för närvarande.

Räknas bort för Newcastle kan Jamaal Lascelles, Matt Ritchie och mest troligt Florian Lejeune, som dock kommer allt närmare speldugligt skick. Gästerna från Manchester har Leroy Sané, Aymeric Laporte, Oleksandr Zinchenko och Sergio Agüero fortsatt indisponibla. Bernardo Silva är tillbaka i kortleken efter sin avstängning.

Annons:

Hanterar pressen och vinner

Toppform? Icke! Manchester City ser ut ha en bit dit, men kapaciteten finns där och på deras höjder tillhör de det absoluta toppskiktet i världen. Borde, även om det inte känns hundraprocentigt, vinna bekvämt över ett på sin höjd halvdant Newcastle United.

Man har helt enkelt inte råd med att tappa i fler, på pappret, av de enklare matcherna. Vann också över Chelsea för exakt en vecka sedan, så känner kanske viss medvind trots allt. Har svårt att se City sjabbla bort den här möjligheten och riskera hamna Liverpool ännu längre på efterkälken.

Newcastle fick ett litet lyft under den första halvan av november månad, men är hur man än vrider och vänder på det av bottenmaterial, runt där, i Premier League. Måndagskvällen var en besvikelse; 0-2 i baken mot bottenkonkurrenten Aston Villa. Tillbaka på ruta ett nu, ner mot det nedersta skiktet?

1,75 gånger pengen för Manchester City -1,75 mål (asian handicap) blir vårt speltips inför lördagens match på St. James’ Park. Då får vi halv vinst på spelet om de tar hem det med exakt två måls marginal.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,75
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 30/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: