14 december 2019 Newcastle West Ham Speltips

Speltips inför Newcastle – Wolverhampton 27/10: Vägskäl

Newcastle och Wolverhampton ser förmodligen söndagens inbördes möte som en mycket bra chans att plocka tre poäng i Premier League.

Annons:

Söndagen är sin vana trogen en dag i den engelska fotbollens tecken – också. Då spelas det en rad intressanta matcher inte minst från Premier League. Vid 15 på eftermiddagen rattar vi med glädje in kanalen för matchen mellan Newcastle och Wolverhampton.

Det här ett möte mellan två lag som gärna tar ett par snabba trepoängare för att klättra i tabellen. Av olika anledningar har man försatt sig ett lätt ansträngt läge – åtminstone i förhållande till sina egna ambitioner inför själva säsongen.

Newcastle öppnade svagt, men har sett allt bättre ut och har hittat en solidare organisation att bygga på och från. Det visar sig inte minst i anfallsspelet där man nu plötsligt har en annan förmåga att också hota sina motståndare. Det är därför inte konstigt att man kunnat plocka en del poäng på slutet.

Wolverhampton har å sin sida fyra raka matcher utan förlust nu efter att också ha öppnat svagt – med bara tre poäng på sina fem första matcher. Nu ser det bättre ut med bland annat en tung vinst mot Manchester City häromveckan.

Annons:

Emil Krafth petas nog

Andy Carroll är ny på skadelistan för Steve Bruce och i övrigt kommer inte heller Isaac Hayden (avstängd) eller Florian Lejeune spela mötet med Wolverhampton. Vad som ser bättre ut är att Fabian Schär närmar sig spel, men än ska han inte vara redo. Det är en väldigt viktig del av försvarsdelen av laget, men kanske ännu mer uppbyggnaden. Matt Ritchie är också osäker.

Efter att ha startat de inledande matcherna har högerbacken Emil Krafth, bofast i den svenska landslagstruppen, förmodligen tappat sin startplats permanent nu. Vi har svårt att se hur han ska få starta här heller. Tyvärr.

Efter en kass inledning på säsongen har Wolverhampton ryckt upp sig på slutet, som sagt. Delvis beror det här på skadeläget som nu ser väsentligt bättre ut. Ryan Bennett är den enda spelaren som garanterat missar den här matchen.

Newcastle är starka på hemmaplan och Wolverhampton kommer inte att gå mållösa av den här tillställningen. Det känns verkligen inte så.

Båda lagen göra mål spelas till hela 2,05 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, söndag 27/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: