Speltips Sheffield United Wolverhampton 8 juli 2020

Speltips inför Norwich – Sheffield United 8/12: Dubbla insatsen

Premier Leagues nästjumbo Norwich City står inför en klurig uppgift när Sheffield United kommer till Carrow Road under söndagseftermiddagen, men någon omöjlig sådan är det knappast. Vårt speltips inför matchen ska mer än dubbla ditt investerade kapital.

Annons:

Var det vändpunkten för Sheffield United, 0-2-förlusten hemma mot Newcastle United i veckan? Kanske håller verkligheten på att komma ifatt dem, eller var det helt enkelt bara en vanlig plump i protokollet?

Det var hur som helst lagets första förlust sedan slutet av september månad, när de ställdes mot serieledande Liverpool? Däremellan spelades sju matcher, däribland mot Wolverhampton, Manchester United, Tottenham Hotspur samt Arsenal. Därför kom veckans torsk lite som en blixt från klar himmel.

En nykomling som haft och har det markant tuffare är Norwich City, som på 15 matcher skrapat ihop så få som tre segrar samt 11 poäng och med det är placerade som nästjumbo i serien. När det precis såg ut att lossna – först med en 2-0-vinst borta över Everton och därefter 2-2 borta mot Arsenal – blev det en förlust i samband med bottenmötet mot Southampton under onsdagen.

Så, visst känns det lite ovisst? Två för dagen något svårbedömda lag. Det täta spelschemat, som kan tära olika hårt på krafterna.

Gästerna har fortfarande den extraordinära lyxen av att ha hela deras trupp intakt, hel och frisk. Norwich har skadetrion Timm Klose, Grant Hanley samt Josip Drmic out.

Annons:

Statistiken: 11/15 matcher under linan

Den svaga defensiven har utmärkt Norwich åt det sämre under spelåret. Här tror vi däremot att det istället för målfest, kan bli på tal om en riktigt tajt och nervkittlande historia till fotbollsmatch. Underspelen på målmarknaden lockar således.

Nämnas ska för den delen att ändå 7/15 PL-matcher för Norwich klivit under den klassiska 2,5-målsmållinan. För Sheffield United är statistiken hela 11 av 15. Väger av det att döma starkt över till den sidan.

Här tror vi lite på ett ställningskris. Ett Norwich som inför hemmapublilken, mot en på förhand bottentippad konkurrent, vill inneha ett större bollinnehav och ett Sheffield United som numera får axla rollen som favoriter mot den här typen av motståndare. Ställningskrig?

Det här blir dessutom den tredje matchen vardera för lagen på en vecka. Trötta ben och huvuden? Lär såklart ha en inverkan på tempot som sätts. Dessutom ett bortalag som senast helt saknade udd i mötet mot Newcastle; blev nollade inför hemmapubliken.

2,05 gånger smeten för max två mål i matchen köper vi utan att blinka.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kronor i välkomstbonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,05
Bolag: Betfair
Spelstopp: 15:00, söndag 8/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons: