Speltips Arsenal Liverpool 15 juli 2020

Speltips inför Southampton – Liverpool 17/8: Given investering

Southampton var en stor besvikelse i Premier League-premiären. Liverpool visade däremot framfötterna. Mycket talar för att vi har en favorit att lita på.

Annons:

Lördagar 16:00 är en helig tid för svenskarna under Premier League-säsongen och den TV-sända matchen från den andra omgången spelas på Anfield, mellan Southampton och Liverpool.

Southampton är lite svåra att sätta fingret på, vilken nivå de det facto håller. Trenden under de senaste åren har dock varit nedåtpekande och förra året var de inte alltför långtifrån att åka ur Premier League.

Även om man ska undvika att dra alltför stora växlar redan efter en match, är det oundvikligt att leka med tanken att ett extremt tufft år kan vänta ”The Saints”. Premiären borta mot Burnley förlorades med klara 0-3 och det trots att dansen under stora perioder fördes. Resultatet var inte helt rättvisande, men de siffrorna kan oavsett vad inte viftas bort.

Liverpool höll måttet och städade av Norwich City utan problem i deras premiär, 4-1 på tavlan efter en fantastiskt utförd första halva av matchen. Under veckan kammades också årets första titel – om än en mindre stor sådan – hem i UEFA Super Cup efter en straffsparksvinst över Chelsea. Där var istället den första halvleken under all kritik. Resten godkänt.

Gästernas Alisson och Nathaniel Clyne missar matchen med all säkerhet medan Dejan Lovren, James Milner samt Naby Keita är tveksamma för spel. Southampton har i deras tur hela truppen intakt.

Liverpool vinner femte raka inbördes mötet

Oddsen för spelen på Liverpool att vinna matchen är nere och plaskar vid 1,50 hos de flesta bookies och det ser kanske inte jättesexigt ut – men visst ska det räcka för ett placerat spel? Det mesta talar trots allt för dem denna afton.

Liverpool vann med tre baljors marginal i deras premiär, satte kniven i kistan redan efter 45 minuter och har ett material för att åtminstone kunna utmana den stora förhandsfavoriten Manchester City om PL-titeln. Även om matchen mot Chelsea i veckan var lite sisådär under perioder, är känslan fortsatt positiv.

Annat är det med Southampton, som knappast kommer bli bättre än på sin höjd en mittenplats i årets seriespel. Nedflyttning bör för all del undvikas i den här konkurrensen, men lite darrigt kan det ändå vara om knäna efter det katastrofala resultatet i premiären – 0-3 mot Burnley…

De fyra senaste inbördes mötena har Liverpool vunnit samtliga med minst två baljors marginal. Det skulle fallet kunna bli här också, bortaplan till trots.

Liverpool -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet – spelas till 1,73 x insatsen hos Mr Green. Se dock upp, om oddset dippar kan det vara värt att titta på andra spelalternativ. Kanske ett livespel?

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få upp till 5 000 kr vinstboost!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Liverpool -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 16:00, lördag 17/8
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.