30 november 2019 Tottenham Bournemouth Speltips

Speltips inför Tottenham – Bournemouth 30/11: Rider vidare på framgångsvågen…

José Mourinho-effekten – kan Tottenham Hotspur vidare på den energin? Inför lördagens match mot AFC Bournemouth hemma i London lämnar vi förtroendet i deras händer på spelfronten.

Annons:

Bomben – bort med Mauricio Pochettino och in med José Mourinho – har inneburit en omedelbar effekt för Tottenham, som under det nya och kontroversiella ledarskapet vunnit ett derby borta över West Ham United och i veckan vände 0-2 till en 4-2-vinst över Olympiakos i Champions League.

Det har varit de offensiva pjäsernas matcher, dessa. Periodvis har det varit rena hönsgården i de här matcherna, men att det hela räddats upp av perioder av rena motsatsen: anfallsmässig briljans och frejdighet. En av de som på allvar vaknat till liv är Harry Kane; dubbla mål senast och ett dessförinnan. Utöver det fyra mål på två landslagsmatcher för England under november månad.

Kan “Spurs” fortsätta knappa in på toppen även framöver? Från tiondeplatsen har de ändå bara två pinnar upp till femman Wolverhampton. Till topp fyra, Champions League-området, är glappet desto större och mer svårare att hämta in.

AFC Bournemouth inledde PL-säsongen i överraskande stark stil, men har precis som väntat tappat mark och på de sju senare av 13 seriematcher har enbart en summerats i vinst. Resterande hälften-hälften med kryss kontra förluster. Nu har formsvackan intensifierats – två 1-2-förluster efter varandra, den ena mot Newcastle United och den andra mot Wolverhampton Wanderers.

Annons:

Favoritoddsen lockar oss

Energi, offensiv lusta och dubbla vinster, med sammanlagt sju mål framåt på dessa. Tottenham har, såhär på extremt kort sikt, fått precis den effekt de ville få utav justeringen på tränarbänken. Mourinho-effekten! Väldigt stor betydelse att en sådan som Harry Kane verkar ha kommit in i ett stim också. En sådan typ av spelare i toppform kan ofta vara skillnaden mellan vinst och förlust.

Här tror vi att “Spurs” bara kommer fortsätta gasa på; försöka ta tillvara på den nyfunna energin och formen på de offensiva pjäserna. Gäller att hamna i en svit av bättre resultat, klättra i tabellen och komma dit där de ska och vill vara.

För dagen känns inte Bournemouth som mycket till ett hot för Tottenham. Gästerna har förlorat två matcher på raken, enbart vunnit en av de sju senaste och är därutöver svårt skadeskjutna. Saknar flera av de mest betydande av spelare; Joshua King, Simon Francis, Dominic Solanke, Charlie Daniels och David Brooks. Osäkert är det huruvida någon av Andrew Surman och Lloyd Kelly hinner bli spelklara.

Ingenting nytt på tapeten gällande skador eller avstängningar för Tottenham, däremot. Hugo Lloris, Erik Lamela, Ben Davies samt Michael Vorm out.

Favoritoddsen lockar oss starkt och spelet blir Tottenham Hotspur -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om matchen “bara” tas hem med uddamålet – till 1,87x hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få dubbla pengen på din första insättning!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,87
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:00, lördag 30/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: