9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips inför West Ham – Leicester 28/12: Gästerna helt ur slag

Upp som en sol, ner som en pannkaka – åker Leicester City på ännu en käftsmäll när de ska ställas mot West Ham United på London Stadium? Här: speltips, odds och allt inför matchen.

Annons:

Botten möter toppen. West Ham, en fatal besvikelse under spelåret, hittas på platsen precis ovanför det röda tabellområdet och Leicester är fortfarande, innan Manchester Citys fredagsmatch mot Wolverhampton Wanderers, tabelltvåa.

Men håller verkligheten på att komma ifatt “The Foxes”, månne? Under Boxing Day åkte de på en brutal 0-4-knockout av Liverpool, förlorade dessförinnan mot nämnda Manchester City och det följde upp ett 1-1-kryss hemma mot Norwich City. Helomvändning, från att ha radat upp vinster som på löpande band innan.

Då kommer väl West Ham som en rätt passande uppgift, bortaplan till trots? Vissa menar att de, sett till spelarmaterialet, underpresterar kraftigt. Andra att de inte ska vara bättre än såhär. Verkligheten är alldeles oavsett att de har ett snitt om precis över en poäng per match och med det bara har en ner under strecket i Premier League. Känner förstås pressen.

Jack Wilshere är fortsatt skadad för West Ham och nu Aaron Cresswell avstängd. Trion bestående av Winston Reid, Lukasz Fabianski samt David Martin är tveksamma för spel. Gästerna har enbart Matty James långtidsskadad. Annars hela truppen intakt.

Annons:

1-7 på två matcher

Det är tveklöst att Leicester är ett flera klasser bättre fotbollslag än vad West Ham är. Skiljer flera nivåer.

I Premier League existerar dock inte enkla matcher och nu är Leicester i en djup nedåttrend. 1-7 på de två senaste matcherna, mot de främsta toppkonkurrenterna, och med Ligacupen inräknad fyra raka utan vinst under ordinarie speltid. Känslan är att det tajta spelschemat under december månad tagit ut sin rätt på en förhållandevis tunn trupp.

Nu ser West Ham för den delen inte alls bra ut för närvarande; föll senast med 1-2 mot Crystal Palace, men vann i alla fall med uddamålet borta över Southampton innan dess. Visats upp vissa positiva tendenser i några matcher.

Trots de svagheter som West Ham visat upp, visst ska de väl ha minst 50% chans till att ta en poäng mot ett (mentalt såväl som fysiskt?) tröttkört Leicester här i afton?

Spelet? West Ham +0,5 mål (asian handicap) till oddset 2,05 hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,05
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, lördag 28/12
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:


Annons: