9 februari 2020 Manchester City West Ham Speltips

Speltips inför West Ham – Tottenham 23/11: José Mourinho tillbaka i PL-kostymen

Derby från fotbollsmetropolen London. Ett West Ham United helt under isen mot ett Tottenham Hotspur som efter sämre resultat hämtat in kontroversielle José Mourinho på tränarposten. Ger det direkteffekt, månne? Speltips, odds och startelvor – som alltid hos oss. 

Annons:

Det är en brännande het batalj som omstartar Premier League efter landslagsupphållet, med EM-kvalavslutningen – ett derby, två lag i kris och ett “Spurs” som precis fått in José Mourinho på tränarposten.

Tränarbytet är på alla sätt och vis extremt kontroversiellt i fotbollsfären och inte minst bland supportrar till Tottenham. Mauricio Pochettino hade varit tränare för klubben under över fem års tid, i ett långtgående utvecklingsprojekt, och förde så sent som under förra året klubben till en Champions League-final.

Och att ersättaren blivit José Mourinho, som senast för knappt ett år sedan var huvudtränare för Manchester United, på de flesta sätt en tränare av totalt motsatt karaktär än Pochettino, har retat gallfeber på många – och andra ställt sig mer positiva till det. Vad man än tycker och tänker om portugisens fotbollsfilosofi är det ett potentiellt underhållningstillskott för Premier League. Alltid i händelsernas centrum.

Kanske är det dock precis det här som “Spurs” behöver? De är trots allt placerade på en katastrofal fjortondeplats efter 12 PL-omgångar, 14 inspelade poäng på dessa, och sämre kan det (väl?) knappast bli. Riktigt spännande tider i Tottenham Hotspur just nu.

En tränare som – ännu – har fortsatt förtroende är West Hams Manuel Pellegrini och det trots att så få som två poäng spelats in på de sex senaste seriematcherna och under samma tidsperiod har man även åkt ur Ligacupen via en 0-4-förlust mot Oxford United, huserande i League One.

Fastän säsongen inleddes på ett starkt vis, har dippen inneburit att bottenstriden är oroväckande nära – två platser och fem pinnar ned under strecket. Bättre än så ska West Ham vara. Utan tvekan.

Annons:

Ingen drömstart för Mourinho

En tillfällig energiboost och positiv korttidseffekt brukar tränarbyten kunna ge upphov till. Frågan är huruvida fallet blir som sådant för Tottenham? Sedan nyheten, bomben, släpptes har spelen på dem droppat en bra bit och det kanske är en överdriven reaktion från marknadens sida. Det är åtminstone vartåt vi lutar. 

Sedan kanske det är tacksamt att ställas mot ett West Ham som varit helt under isen i en situation som denna, men hemmalagets kapacitet är större än visat på senare tid och uppehållet kom vältajmat – precis som för Tottenham.

När Tottenhams två enda vinster på de åtta senaste matcherna kommit mot serbiska Röda Stjärnan båda två, då ställer vi oss tveksamma till att de på bortaplan står i siffror runt 1,75-1,80 för att vinna matchen. Tränarbyte eller ej.

Också är stjärnkeepern Hugo Lloris samt försvarsklippan Jan Vertonghen fortsatt indisponibla, skadade, för “Spurs”. Osäkert runt Erik Lamela. West Ham saknar även de deras förstaalternativ i målet, Lukasz Fabianski, och även Manuel Lanzini.

Ett derby mellan två lag som varit närmast identiskt dåliga, en poängs skillnad i tabellen, och med oddsen satta som såhär. Då är det skrällspelen som vi värderar av värde.

Spelet? West Ham +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – till 1,95 gånger pengen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 100% extra upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,95
Bolag: Bethard
Spelstopp: 13:30, lördag 23/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: