Speltips inför Wolverhampton – Newcastle 11/2: Rakt spel

Spelbloggare Publicerat: 11 February 2019

Det blir ett rakt spel i samband med att den nya Premier League-veckan tar vid – med mötet mellan Wolverhampton Wanderers och Newcastle United på Molineux Stadium den 11 februari.

Annons:

När ”Wolves” presterar på deras topp, då är de helt fantastiska att skåda och precis en sådan period är vi i för närvarande. Upprepande fina prestationer liksom fina resultat. Det här är ett lag att se upp med under den senare delen av spelåret.

Helt friktionsfritt, långtifrån, var det emellertid i FA-cupmötet mot Shrewsbury Town där först 2-2 på bortaplan ledde till ett omspel i veckan – ett omspel som kammades hem med siffrorna 3-2. Anmärk väl att det roterades friskt i båda matcherna och den fysiska statusen således borde vara stark.

Platsen bakom dominanta seriens topp sex är extremt åtråvärd och denna innehas av just ”Wolves”, men att slappna av finns inte på världskartan. Konkurrensen är brutal. En svans av klubbar med blodsmak i munnen strax bakom.

Newcastle har ett enda mål: att överleva i Premier League. Kort och enkelt, men det kommer krävas en del. Getingboet i bottenskiktet av tabellen är oerhört stökigt och inför den 26:e omgången har ”The Magpies” blott två pinnar som håller dem ovanför strecket. Men är det nödvändigtvis i matcher som denna pinnarna ska trilla in?

Fördel “Wolves”

Det är mycket som är oklart inför matchen, specifikt på i respektive trupp. Wolverhampton har Diogo Jota samt Rúben Vinagre tveksamma för spel och Newcastle Karl Darlow, Ki Sung-Yueng, Robert Elliot, Paul Dummett, Mohamed Diamé samt Jonjo Shelvey.

Oavsett vad är det större orosmoln för Newcastle och det stärker bara vår tro inför vad som komma skall – vår tro på ”Wolves”.

Det ska understrykas att Wolverhampton tenderat att svaja till i enskilda matcher och falla som favoriter, liksom de slagit hårt ur underläge. Nu är dock formen utmärkt och förutom avancemanget i FA-cupen, har tre raka PL-matcher vunnits – och det över Leicester, West Ham samt Everton. Wow!

Gästerna kan vara lite svårhanterade och förlorar sällan klart, men alltjämt fått ihop skralt med poäng under säsongen och flera liknande fall likt det senast mot Tottenham, 0-1 och en hyfsad insats i deras mått mätt, har det blivit.

1,75 gånger pengarna räcker för ett spel på Wolverhampton. Tveklöst.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Wolverhampton vinner, rak etta
Odds: 1,75 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 21:00, måndag 11/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.