Speltips Wolverhampton Bournemouth 24 juni 2020

Speltips inför Wolverhampton – Sheffield United 1/12: Tufft möte

Sheffield United får trots sin starka inledning på säsongen fortfarande utstå en hel del underdogvärdering av spelbolagen. Samma sak inför mötet med Wolverhampton.

Annons:

Det är söndag och inte färre än fyra matcher kommer att spelas i det som av många fortfarande anses vara den allra bästa, men också den mest underhållande, fotbollsligan i hela världen. Det är såklart Premier League vi pratar om och det är ingen dålig underhållning som står på bordet just den här söndagen.

Ett möte som ur ett spelperspektiv ska bli intressant att följa är det mellan Wolverhampton och Sheffield United, två lag vars inledningar på säsongen pekat åt lite olika håll i förhållande till förväntningarna.

På förhand var Wolverhampton ett av lagen som nämndes som utmanare i toppskiktet, mycket tack vare sin starka säsong förra året. Men med tanke på att flera stora klubbar i den här ligan fortsätter att underprestera har det funnits (och finns för den delen) en hel del hål att fylla längst upp i tabellen.

Men baserat på säsongsinledningen är det här inte riktigt Wolves år. Däremot kan nederlagstippade Sheffield United stoltsera med en stark inledning på säsongen. Nu tappade man visserligen poäng mot Manchester United senast – ganska snöpligt sett till att man hade 2-0 med sig i den matchen – men på det hela taget kan man inte undgå att chockeras av deras imponerande sätt att spela fotboll.

Det finns få lag som spelar en så vägvinnande, frejdig fotboll som Sheffield United. Det är sannerligen inte ett lätt lag att bryta ner för något motstånd i Premier League.

Annons:

Bredden ställs inte på prov

Wolverhampton hade som sagt en galen säsong förra året, men har det nu värre och har faktiskt en del problem i och kring laget. Det som förra året rann på som ett rinnande vatten har den här säsongen varit klart mer krampaktigt och inte fullt så övertygande. Men med det sagt ser det aningen bättre ut vad gäller skadorna och det generella spelarläget i Wolverhampton inför den här matchen.

Romain Saiss är med det sagt avstängd, medan den viktige Willy Boly är borta med en skada även i den här matchen. Om det vill sig riktigt illa får Wolverhampton även klara sig utan Ryan Bennett och Morgan Gibbs-White som båda står som osäkra kort inför matchen.

Sheffield United är utan tvekan ett av lagen med sämst bredd i hela Premier League den här säsongen, men faktum är att man nu inte har några som helst frånvarande spelare inför söndagens möte med Wolves. Det gör att man kan formera sin starkaste elva och den har bevisat sig på den här nivån. På allvar. Det ska med andra ord bli intressant att se vad gästerna kan ställa till med här igen.

X2 spelas därför till fina 1,89 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X2
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  15:00, söndag 1/12
TV:   –
Stream:   –

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons:

Annons: