9 maj 2018 Europatipset Speltips

Speltips inför AC Milan – SPAL 31/10: Ångestmöte deluxe

AC Milan gäller som solklara favoriter – men kanske för stora – inför torsdagens tunga möte med SPAL 2013 i Serie A.

Annons:

AC Milan har haft en bedrövlig inledning på den här säsongen och står med någon slags kniv mot sin strupe inför det att säsongen snart ska sätta sig. Med endast tio poäng på nio omgångar finns det mycket kvar att jobba på – den saken är säker.

Det finns ändå en del att bygga på i den fina spelartrupp som finns här, men om vi ska vara riktigt ärliga håller den inte tillnärmelsevis samma klass som topplagen i Serie A har att förfoga över. Det kan vi inte blunda för.

Nu väntar möte med ett svagt SPAL 2013 på hemmaplan och då motståndarna om möjligt varit ännu blekare under säsongsinledningen ska det vara bra läge att ta poäng. Det måste till en seger snart för att få lite mer att andas på.

Men SPAL är inte helt bedrövliga – åtminstone inte på hemmaplan. På bortaplan har man varit rejält svaga men går ändå ut med ingenting att förlora här. Det kan bli en viktig aspekt.

Annons:

AC Milan läcker bakåt

AC Milan har faktiskt en ganska bra situation i själva truppen och kan inte skylla på så mycket där. Det finns bara en spelare, Ricardo Roriguez, som står som osäkert kort inför den här drabbningen.

Då är problemet klart mer påtagligt hos gästerna där Marco D’Alessandro och Federico Di Francesco dragit på sig skador sista tiden. Det är spelare som inte blir enklast i hela världen att försöka ersätta. Mohamed Fares är borta med skada sedan länge.

SPAL har fem raka förluster på bortaplan i ligaspelet och det finns mycket som pekar på att man får svårt här också, men om det är någonting man kan är det ändå att peta in bollar när vinden går i rätt håll. Efter fyra raka mållösa bortamatcher tror vi på mål framåt nu.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 21:00, torsdag 31/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: