Speltips Juventus Milan 12 juni 2020

Speltips inför Atalanta – Juventus 23/11: En av årets svåraste matcher

Atalanta behöver göra en mycket stark prestation för att kunna rubba serieledande Juventus i Serie A på lördagseftermiddagen.

Annons:

Det är åter dags för Serie A på en lördag och denna gång kan vi inte klaga på underhållningen. Atalanta tar sig an Juventus i det som är en av säsongens klart svåraste matcher – för båda lagen.

För Atalanta har den svaga säsongsinledningen nu räddats av en bättre trend på slutet, men man behöver fortfarande hålla upp ett högt poängsnitt för att ha en realistisk chans att ta sig till Champions League även nästa säsong.

Juventus ångar på i toppen och har tio vinster och två kryss efter tolv omgångar. Det är såklart vansinnigt imponerande. Faktum är att man också bara förlorat en av sina 28 senaste matcher mot Atalanta.

Atalanta är ett svårslaget lag – det är en stor anledning till succén sista säsongerna – med bara två förluster på sina 25 senaste matcher i det italienska ligaspelet. Å andra sidan har båda dessa förluster kommit den här säsongen.

Annons:

En positiv trend mot Juventus

Inom den italienska fotbollen finns det knappt något lag som har en positiv trend mot Juventus eller som kan luta sig mot övertygande eller lugnande inbördes siffror. Men Atalanta har faktiskt visat att man vet precis hur man ska stå upp mot Juventus på senare tid.

Just nu har Atalanta tre raka matcher utan förlust mot Juventus. Så sent som förra säsongen vann man också med hela 3-0 hemma mot Juventus. Alldeles uppenbart har man förmågan att störa den gamla damen. Det blir ju tydligt.

Som läget ser ut just nu ska det också vara ganska bra läge att försöka rubba Juventus, som inte har varit helt överlägsna så här långt. Visst, poängmässigt har man redan skaffat sig en buffert och ett järngrepp om en ny ligatitel, men spelmässigt finns det en hel del övrigt att önska. Det måste nämnas.

Det är också ett problem att mittbacken Girogio Chiellini inte kan spela, även fall Matthjis De Ligt gör det ganska bra i hans ställe. Alex Sandro är också osäker till spel i just det här mötet.

Atalanta saknar faktisk ttvå spelare på grund av avstängning. Det är Josip Illcic och Ruslan Malinovskiy. Det är sannerligen inte rätt timing att sakna två så viktiga spelare. Duvan Zapata och Remo Freueler står som säkra, men hoppas komma till spel trots allt.

Här tror vi att vi står inför en tät, jämn drabbning. Juventus spelar nästan alltid på det sättet när man inte är på hemmaplan och Atalanta tänker inte ta några onödiga risker.

Under 2,5 mål spelas till 2,05 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:00, lördag 23/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons:

Annons: