Speltips inför Fiorentina – Napoli 9/2: Tungt möte i Italien

Simon Pålsson Publicerat: 9 February 2019

Trots att det är bortaplan som gäller i lördagens möte känns det som att Napoli är klara favoriter när Fiorentina står på andra sidan mittlinjen.

Annons:

Lördagsmatch tidigt på kvällen i Serie A och den här gången är det inte vilket möte som helst. Det är ligatvåan Napoli mot Fiorentina, ett lag som sannerligen aspirerar på en placering högre upp än vad de hittills har mäktat med den här säsongen.

Napoli har varit synnerligen starka den här säsongen och på senare säsonger har laget blivit svårslagna. Det är såklart ett bra sätt att nå framgång. Med endast fyra förluster på sina 38 senaste bortamatcher i Serie A är det få lag som kör över Napoli, den saken är säker.

Fiorentina är återigen en besvikelse och parkerar i mitten av tabellen. Det har bara sapelats 22 matcher den här säsongen men Fiorentina är ändå 20 (!) poäng efter Napoli i tabellen. Det är ännu längre upp till serieledande Juventus. Svindlande. Nu är formen aningen bättre med bara en förlust på de sex senaste, men Fiorentina känns fortfarande för veka.

Rakt spel hämtas

Det finns egentligen flera saker som talar för att Fiorentina får det tufft här, men den lite svaga formen stärkts inte direkt av att laget nu får spela utan två viktiga spelare. Två spelare som ofta huserar i startelva är nämligen avstängda inför lördagens möte med Napoli. Varken Nikola Milenkovic eller Marco Benassi kommer att spela matchen.

Då är läget i truppen klart bättre hos gästerna, även fall det råder stor osäkerhet kring Marek Hamsik. På många sätt vore det rimligt om han tackade för alla fina år i klubben genom att spela en sista match – om det nu blir en flytt – men troligen är han inte med. Vlad Chiriches är såklart fortfarande skadad. Det har vi vant oss vid nu.

Läget i trupperna är bara en faktor, men vår känsla är att Napoli på alla sätt är starkare än hemmalaget.

Napoli vinner spelas därför till 2,00 gånger insatsen hos Napoli.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Napoli vinner
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  18:00, lördag 9/2
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.