Speltips Inter Sassuolo

Speltips inför Inter – Juventus 6/10: Rivalmöte i Italien

Juventus har pressen på sina axlar att få med sig ett bra resultat från mötet med Inter i Serie A på söndagen.

Annons:

Det finns många som följer internationell fotboll som har tröttnat en aning på Serie A på senare år, mest med tanke på att Juventus varit lite för dominanta och joggat hem ligan år efter år.

Då är frågan om det här inte är säsongen när det äntligen kan rassla till igen och att vi nu står inför vad som kan bli en intensiv guldjakt mellan flera lag – där två lag redan nu sticker ut.

Inter har öppnat säsongen med sex (!) raka vinster i Serie A och har sett ohyggligt starka ut i många matcher. Inte minst offensiven är spännande, samtidigt som Diego Godin varit guld värd för den defensiva balansen, strukturen och stabiliteten.

Juventus däremot har ett poängtapp och ligger därmed två poäng bakom Inter i tabellen, men nu ser man allt bättre ut med en Cristiano Ronaldo som närmar sig det som kan betecknas som toppformen. Mål i veckan i Champions League ger förmodligen en bra boost.

Annons:

Inter kan sakna nya duon

Alexis Sánchez har sett lovande ut under sin inledande sejour i Inter och även fall han inte bivit given i någon slags startelva än kommer det att komma många tillfällen för chilenaren att göra avtryck. Det vågar vi lova. Nu är Alexis Sánchez dock avstängd och därmed spelar han inte mot Juventus.

Vad som oroar betydligt mer är att nyckelspelaren och formtoppade Romelu Lukaku fortsatt inte är hundraprocentig. I veckan stod han över mötet med FC Barcelona med en skavank. Det återstår att se om han kan spela. Den som har is i magen gör bäst i att invänta startelvorna för att vara säkra på huruvida han spelar eller inte.

Juventus å sin sida har samma fyra spelare på sin skadelista – Marko Pjaca, Giorgio Chiellini, Mattia De Sciglio och Douglas Costa. Det är spelare som gärna hade fått vara med, men som man nu lärt sig klara saig utan.

Här tror vi på ett nytt tät möte.

Båda lagen göra mål spelas till 1,83 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 6/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: