Speltips Atalanta Lazio 24 juni 2020

Speltips inför Lazio – Torino 30/10: Aktat möte i Italien

SS Lazio gäller som favoriter inför onsdagens tunga möte med Torino på hemmaplan i Serie A.

Annons:

Det blir en så gott som full omgång som nu väntar på onsdagskvällen i den italienska högstaligan Serie A. Här kommer det att spelas flertalet heta matcher, men den match som hamnar i skottgluggen för vår del är matchen mellan SS Lazio och Torino.

Efter en svagare inledning har SS Lazio nu fått ordning på poängskörden, med flera starka insatser på slutet. Det gör att man också slagit sig in i toppskiktet och konkurrerar om Europaplatserna. Som sig bör.

Med fyra raka utan förlust och en sjätteplats finns det all anledning att försöka bygga vidare ännu mer på den här säsongen för deras del.

Nu väntar ett Torino som gjort motsatt utveckling under säsongen, med en stark start och nu flera svaga insatser på slutet. Fyra raka utan vinst, varav två förluster, gör att det börjar skruvas lite på sig i och kring laget.

Annons:

Lazio tar kommandot

Det råder ingen tvekan om att det finns mycket som är positivt och som går att bygga vidare på just nu i Lazio. En annan sådan sak, förutom den allt finare formen, är också skadeläget. Det finns inga som helst avbräck att rapportera om inför matchen mot Torino. Detta innebär i sin tur att Simone Inzaghi kan formera precis vilken startelva han vill i matchen. Det är såklart en stor fördel.

Det är lite värre för Torino som saknar nyckelspelaren Kevin Bonifazi, som nyligen drog på sig en skada som håller honom borta ett längre tag.

Nu är det också så att Torino har tre raka förluster på bortaplan i ligaspelet och formen är inte den allra bästa. Lazio har bara en förlust på sina 14 senaste matcher hemma mot Torino.

Här ser vi Lazio som klara favoriter, men riktar in oss på ett målspel. Det känns som en kontrollerad tillställning som nu väntar.

Båda lagen INTE göra mål spelas till 2,00 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål – nej
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, onsdag 30/10
TV:   [cmorelive5]
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: