sassuolo

Speltips inför Sassuolo – Lazio 24/11: Målpartaj i Serie A

Mycket indikerar på mål inför söndagens Serie A-batalj Sassuolo och Lazio emellan – två lag som visat offensiva formbesked, men också defensiv svajighet. Proppen ur!

Annons:

Annons/Regler & villkor: Streama matchen, resterande av italienska Serie A och mycket annat utan kostnad hos spelbolaget Snabbare. Via oss får ni dubbla insättningen, upp till 2 500 kronor, i bonus hos dem.

En tredjeplats, tätt följda av en radda lag, i Serie A och fyra raka serievinster samt sju utan förlust. Däri, under den perioden, har man ställts inför ett flertal tuffa matcher. Stabil 4-2-vinst över Lecce före uppehållet, för cirka två veckor sedan.

Att det därför gått så pass snett på Europascenen, Europa League, blir något av en gåta. Gruppspelets fyra matcher har renderat i en seger och tre förluster, varpå slutspelet nästintill ser ut att vara utom räckhåll. Hoppet skulle sina helt om man inte förmår att vinna över rumänska CFR Cluj under torsdagen nästa vecka.

Men det är klart: Serie A prioriteras kraftigt. Det är alldeles uppenbart. Tung match nu och man hoppas stärka sina aktier i toppskiktet av tabellen; knappa in på toppduon och hålla resterande konkurrenter på avstånd.

Sassuolo hämtade hem en väldigt moralstärkande och för tabelläget viktig fullpoängare hemma över Bologna innan uppehållet och skapade med det ett litet glapp till den bottenstrid man för allt i världen vill undvika. Till bottentrion, fyra pinnar och en match mindre spelad än samtliga förutom jumbon Brescia. Observera också att det spelas ytterligare Serie A-matcher under lördagen, efter att det här speltipset var skrivet samt publicerat.

Åt det negativa har skadesituationen förändrats till det ännu värre för Sassuolo; nu med Domenico Berardi frånvarolistad, liksom Vlad Chiriches, Luca Mazzitelli, Gian Marco Ferrari, Gianluca Pegolo samt Rogerio. Gästande Lazio har enbart Adam Marusic out.

Annons:

Målglada lag och övertygande statistik

Är ni ute efter att se mål, i mängder? Då tror vi att ni är rätt ute med denna match – och specifika spel lockar dessutom till investering. Bra fart, offensiva avtryck och minst tre – helst och mycket sannolikt fler – baljor är vad vi ser framför oss.

Både Sassuolo samt Lazio har lämnat positiva avtryck offensivt och sämre sådana defensivt, i synnerhet på senare tid.

Gällande Sassuolo har enbart en av de sex senaste matcherna innehållit färre än tre mål och fyra av dem minst fyra. Över hela säsongen; nio av 11 över 2,5-målslinan. Samtliga förutom en av dessa har det också målats åt båda håll.

Lazio trummar alltid på offensivt och särskilt mot de, på pappret, något sämre lagen. De har – hör och häpna! – hela tio raka matcher med minst tre mål och den stora merparten av dessa ännu fler. Den anfallsglada approachen kommer allt som oftast med ett pris. Huruvida det innebär poängtapp eller ej varierar kraftigt. Slarvats en hel del i flera matcher, om än mindre på sistone.

1,88 gånger pengarna för över 3,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid tre mål – spelas alltså hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos bethard – Få 100% extra upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 3,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: Bethard
Spelstopp: 15:00, söndag 24/11
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Annons:

Annons: