28 april 2019 torino ac milan speltips serie a

Speltips inför AC Milan – Benfica 28/7: International Champions Cup

Det blir också ett härligt målspel inför mötet mellan AC Milan och Benfica i International Champions Cup söndagen den 28 juli 2019.

Annons:

International Champions Cup har varit sommarens stora behållning för alla oss som har en förkärlek till den europeiska toppfotbollen. Här har vi fått följa de allra största lagen, spelarna och klubbarna i deras förberedelser inför säsongen som kommer.

AC Milan har i för sig klivit in i turneringen i ett senare skede. Laget spelade sin första match i onsdags, då mot Bayern München. Att förlora mot 1-0 mot det tyska storlaget är ingen större katastrof. Men det blev där tydligt att detta AC Milan har en del kvar att vässa på.

Jämför det med Benfica, som nu väntar i den andra matchen innan det är dags för AC Milan att spela mot Manchester United i den tredje matchen nästa vecka. Benfica har två raka vinster på amerikansk mark, men mot lag som Chivas och Fiorentina behöver man inte jubla hela veckan åt en trepoängare. Speciellt inte i en försäsongsmatch.

Spel på målmarknaden

Det är såklart lite beklämmande att AC Milan får klara sig utan sin förstärkningar Theo Hernandez, som drog på sig en skada direkt i debuten mot Bayern München. Oturligt, minst sagt, såväl för klubben som för spelaren. Det gör att AC Milan – som också saknar Crutone – kommer att kännas lite uddlösa här tror vi.

Benfica har å sin sida tappat supertalangen och nyckelspelaren Joao Felix under sommaren. Detta sedan 19-åringen valt att skriva på för den spanska storklubben Atletico Madrid. Däremot är förstärkningen Raul De Tomas på plats i truppen och lär starta tillsammans med Haris Seferovic. Det är ett starkt offensivt hot, men så här i början innan spelarna känner varandra tror vi inte på full utväxling direkt.

I det här speltipset tror vi på en match som blir relativt tät och väldigt jämn, mellan två lag som har en bit kvar till toppformen, men som ogärna släpper in onödiga mål. Det handlar om att sätta grunderna inför det som komma skall under säsongen.

Under 2,5 mål spelas därför till hela 2,20 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 28/7
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.