11 februari 2019 Alavés Levante Speltips

Speltips inför Alavés – Levante 11/2: Målspel

Spanskt står på kvällens fotbollsmeny, ett Primera División-möte mellan Deportivo Alavés samt Levante och med hänsyn till parternas form är risken betydande att det blir mindre en mindre underhållande afton.

Annons:

Upp som en sol och ned som en pannkaka. Alavés, ett av de främsta utropstecknen i den spanska klubbfotbollen under året, ser mer och mer ut att helt tappa greppet och efter tre raka förluster, dessutom utan mål framåt, har de för närvarande tappat den Europaplats som bevakats.

Minst en pinne här skulle emellertid betyda att Alavés kliver upp som sexa och således på den plats som leder ut till Europa League-kval. Det är med andra ord allt annat än försent att vända på skutan – på nytt, nu på rätt kurs.

Rodrigo Ely, Darko Brasanac samt Martín Aguirregabiria står som tveksamma för Alavés, som annars har truppen hel och intakt.

En bit nedåt i tabellen hittar vi Levante, som nu placerade på den undre tabellhalvan har som primära – eventuellt enda – mål att överleva årets Primera División. Få slåss på samma scen kommande år.

Men utan fara är de knappast. Formen kunde ha varit bra mycket bättre, de har dippat i serien. Enbart en av de fem senaste matcherna har målprotokollet prytts i, 2-0-vinsten hemma över Real Valladolid.

Gästerna kommer till spel utan Sergio Postigo, Rubén Rochina, Toño, skadade, samt avstängde José Campaña. Osäkert runt Chema Rodríguez.

Säkra före det osäkra

Mål släpper de båda in. På löpande band, dessutom. Så har fallen åtminstone varit de senaste veckorna, under kalenderåret 2019.

Men det som är mest uppseendeväckande är såväl Alavés som Levantes totala uddlös framåt i banan. Sällan som motståndarna ens ställts inför krångligare typer av frågor. Tre raka matcher utan mål framåt har Alavés radat upp och Levante har, som nämnt, bara målat i en av deras fem senaste. Sist blev det ett 0-0-kryss hemma mot Getafe.

Formkurvorna pekandes spikrakt nedåt. Anfallsspel av total ineffektivitet. Lag som vill stoppa blödningen. Säkra före det osäkra?

Under 2,5 mål spelas till det fullt acceptabla oddset 1,85 hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21.00, måndag 11/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.