Speltips inför Augsburg – Bayern München 15/2: Underskattad offensiv

Spelbloggare Publicerat: 15 February 2019

Målen hamnar i fokus när ett svårt desperat Augsburg välkomnar Bayern München till WWK Arena – och det mesta talar för att det kommer smälla på den fronten.

Annons:

Det flåsar i nacken på Augsburg, som är djupt rotade i botten av Bundesliga. Placerade på platsen ovanför den negativa kvalplatsen, med en trea ner till den och fyra pinnar till bottenduon, blir stressen alltmer påtaglig.

Förhoppningarna inför förra veckans möte med Werder Bremen var uppskruvade efter först 3-0-krossen av Augsburg och sedermera avancemanget mot Holstein Kiel i DFB Pokal – men det landade i en brutal förlust och käftsmäll. 0-4. Tillbaka på ruta ett. Hårt arbete väntar framöver.

Bayern München hämtade snabbt andan från 1-3-förlusten mot Bayer Leverkusen häromveckan – sådana man absolut inte har råd med i och med den uppförsbacke som finns till det serieledande utropstecknet, Borussia Dortmund.

Och detta med att passera Hertha Berlin, efter förlängning, i den tyska cupen och sedermera värja undan Schalke 04 med tre mål mot ett. Goda besked inför nästa veckas Champions League-slutspelsmatch mot Liverpool på Anfield.

Möjligt är det att Bayern München kommer rotera på vissa positioner, bland nyckelspelare, i startelvan till följd av vad som väntar. Helst av allt ska en trea tas utan att det tär alldeles för mycket på det fysiska.

Spelet suttit i tre raka identiska möten

Defensivt har Bayern München sedan en tid tillbaka tappat bra mycket. Mål är insläppta i fem matcher efter varandra, i vilka det också blivit mål framåt, och risken är att de blir sårade även här – oavsett om det räcker till en trea eller ej.

Man ska inte helt luras av Augsburgs tabellposition – offensivt har de faktiskt en hel del kraft och under säsongen har bara en hemmamatch lämnats mållös, när det slutade 0-0 mot RB Leipzig under hösten.

Att Augsburg skulle hålla nollan mot ett stjärnspäckat Bayern München, det ser vi heller inte hända.

Mål åt båda håll, liksom det blivit i de tre senaste identiska mötena med detta?

Oddset för spelet är 1,83 och det är ett måstespel. Bethard är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kronor omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, fredag 15/2
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.