Streama Sevilla Barcelona

Speltips inför Barcelona – Leganés 20/1: Siffrorna hålls nere

Det är ett revanschlystet Barcelona som tar emot Leganés på Camp Nou och även om de är att betrakta som storfavoriter, står det absolut inte klart i sten att siffrorna kommer bli av överdriven karaktär.

Annons:

Av 19 seriematcher har Barcelona bara förlorat två stycken och ena kom faktiskt mot just Leganés, alltså i det omvända mötet med detta. 2-1 skrevs slutsiffrorna då och viss revanschlust bör det alltså finnas hos katalanerna.

Annars handlar det om att hålla avståndet intakt – eller utöka det – mot den jagande tabelltvåan, Atlético Madrid. De spelar borta mot tabelljumbon Huesca under lördagskvällen, innan det här speltipset var skrivet och publicerat. Dessförinnan skiljde fem pinnar dem emellan.

Under veckan blev Barcelona klara för nästa runda i Copa del Rey efter att ha vänt 1-2-uppförsbacken från bortamötet via en 3-0-kross på Camp Nou – en match där Leo Messi fick 90 minuter och Luis Suárez 30 dito.

Annat är fokus hos Leganés, där mål- och kravbilden är att helt enkelt överleva i förstadivisionen. De hittas för närvarande i det täta skiktet, från botten och upp till mitten, och har till rött tabellområde en trea som håller dem flytande. Under perioder har hyfsad fotboll spelats och då framförallt ett stabilt försvarsspel visats prov på.

Dessutom åktes cupen ur senast, fastän det blev en 1-0-vinst i returen mot Real Madrid. Detta efter att bortamötet förlorats med noll mål mot tre.

Undern spelas

Det är en handfull spelare som riskerar missa matchen för Leganés. Med säkerhet: Alexander Szymanowski, Michael Santos, Guido Carrillo och Unai Bustinza. I riskzonen: Rubén Pérez, Ezequiel Muñoz, Diego Rolan samt Nabil El Zhar. Barcelona saknar Rafinha, Samuel Umtiti samt eventuellt Thomas Vermaelen och Sergi Samper.

Avbräcken talar förstås inte till Leganés fördel och således en skräll, men vi ser att de borde ha kapaciteten att åtminstone hålla siffrorna nere.

På 19 seriematcher har Leganés bara släppt in 21 mål och defensiven är uppenbarligen deras i särklass främsta styrka. Organiserat och relativt stabilt. Offensivt – vad kan de åstadkomma här? Mest sannolikt inte så mycket.

Barcelona har i viss mån fått upp farten, men tittar vi på de fem senaste matcherna har alla klivit under 3,5 mål. Nu två i följd med hållna nollor.

Troligen kommer Barcelona stå som vinnare när 90 minuter är summerade. Siffrorna behöver dock absolut inte bli av överdriven karaktär.

Under 3,5 mål spelas till fullt acceptabla 1,86 x insatsen hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Under 3,5 mål
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, söndag 20/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.