30 oktober 2019 Liverpool Arsenal Speltips

Speltips inför Blackpool – Arsenal 5/12: Cupfotboll och dagens bästa speltips!

Det är fullspäckat med FA-cupfotboll från den tredje rundan och där ställs Blackpool mot ett Arsenal med blickarna på annat håll. Det talar för ett visst målspel och det ska dubbla vårt investerade kapital.

Annons:

Skrällarnas cup. En klassisk och ärofylld cup. Men också en sådan som förlorat viss status på senare år.

Nu blir det emellertid lite spännande, när de stora pjäserna kliver in i händelserna. Alltså Premier League-klubbarna och däribland just Arsenal, som också har en historia av att vara starka i de inhemska cuperna. Förra året blev det dock respass ur cupspelet redan i denna fas och då via en 2-4-förlust mot Nottingham Forest.

Annars är det mycket ovisst runt Arsenal och deras form. Efter den så brutala 1-5-förlusten mot Liverpool, blev det en 4-1-vinst när Fulham besökte Emirates Stadium i veckan. Varit en del upp och ner på sistone.

Och Blackpool, då? De huserar i den engelska tredjedivisionen, League One, och är där placerade precis i mittensmeten av tabellen – utan större chans att studsa uppåt i seriesystemet eller risk att dras in i bottenstriden. Mellanmjölk. Klart sämre än så har det emellertid varit på sistone; i serien har det enbart blivit en pinne på de fem senaste matcherna. Ett kryss och fyra förluster.

Här i FA-cupen har Exeter City, som hittas i divisionen under, samt National League-blåbärsklubben Sulihull Moors skickats ut. Mot de senare nämnda krävdes inte bara omspel, utan också övertid i ditot.

Arsenal roterar friskt

Här stinker det mål och i viss mån skräll. Tror knappast det här blir en ”walk in the park” för Arsenal och att de kan komma att störas i jakten på att avancera vidare till den fjärde rundan av FA-cupen.

Det är mer eller mindre deklarerat från Unai Emerys sida att det kommer städas om helt i startelvan. Yngre förmågor, tillsammans med de som ofta nöter bänk, kommer mixas upp och ta plats på Bloomfield Road. Försvinnande lite utrymme att ställa ut starkare pjäser till följd av skadesituationen som råder.

Med tanke på detta blir ”Gunners”, som redan har defensiva bekymmer, oerhört sårbara. Såklart. Även mot en motståndare som Blackpool.

Och ja, Blackpool ser såklart skrällchansen här. En chans att delvis rädda upp en säsong som i övrigt ser ut att rinna ut i mellanmjölk. Också för spelarna att visa framfötterna på en större scen.

Mål åt båda håll? Absolut! 2,05 är oddset och det tas direkt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Spoortsbook
Spelstopp: 18:30, lördag 5/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.