28 december 2019 Brighton Bournemouth Speltips

Speltips inför Cardiff – Bournemouth 2/2: Smickrande odds…

Det är ett storartat odds som presenteras inför lördagens sena Premier League-match, med avspark 18:30 och sänd på Viasat, mellan Cardiff City och AFC Bournemouth. Här är det bara att hålla det enkelt – varför krångla till det i onödan?

Annons:

Cardiff City hamnat allt djupare i botten i bottenträsket av Premier League och de fem senaste matcherna, varav en i FA-cupen, har landat i fyra förluster och ett kryss. I veckans förlust mot Arsenal på Emirates Stadium, 1-2, kom den här matchraddans första mål sedan Nathaniel Mendez-Laing reducerat i de absoluta slutsekunderna.

Från platsen som tredjejumbo är avståndet till säker mark och närmaste konkurrent i form av Burnley på fyra pinnhål. Snart måste det hända saker – flera av huvudaktörerna i samma skikt av serien ser ut att ha prickat formen…

Bra mycket bättre ställt till är det i AFC Bournemouth, som väntat återfinns i mittenskiktet av serien och även har känn på den sjundeplats som kommer leda ut i Europa League med tanke på resultaten i de inhemska cuperna. En radda av aspiranter i kampen om samma plats. Galen konkurrens.

Nytt på tapeten för Bournemouth är att Jefferson Lerma är indisponibel efter att ha ådragit sig en skada i samband med den enastående 4-0-krossen av Chelsea i veckan. Utöver det saknas Lewis Cook, Simon Francis, Callum Wilson och eventuellt duon bestående av Dominic Solanke samt David Brooks. Detta medan Cardiff ”bara” har Jazz Richards och Sean Morrison tveksamma för spel.

Rakt spel

Som Bournemouth levererat på sistone! Från en formsvacka till en 2-0-vinst över West Ham United och därefter den där 4-0-krossen av Chelsea. Galen effektivitet i båda matcher, kombinerat med betongstabil defensiv – en som vi sällan fått skåda innan.

Ni har säkert redan kommit underfund med vartåt vi lutar här? Ett favoritspel.

Orosmolnet är förstås Bournemouths mindre smickrande bortafacit om tre vinster och åtta förluster, men i rådande form och mot ett motstånd av denna karaktär ser utsikterna i jakten på nya, färska pinnar positiva ut.

Cardiff har alltså på de fem senaste matcherna förlorat fyra, spelat en oavgjord och enbart mäktat med ett mål framåt. Katastrof, katastrof och åter – katastrof…

Varför krångla till det? Den raka tvåan spelas gladeligen till de 2,4o gånger pengarna som ställs ut av Betfair Sportsbook.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: AFC Bournemouth vinner, rak tvåa
Odds: 2,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair
Spelstopp: 18:30, lördag 2/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.