22 februari 2019 Cardiff Watford Speltips

Speltips inför Cardiff – Watford 22/2: Luras inte av statistiken – proppen ur?

Pånyttfödda och uppe ovanför strecket hoppas Cardiff City kunna sätta käppar i hjulen för Watford FC inför hemmapubliken på Cardiff City Stadium i den ena av två fredagsbataljer från Premier League.

Annons:

Efter en handfull tapp har Cardiff – för tillfället? – hittat stilen och vunnit två matcher efter varandra, över AFC Bournemouth respektive Southampton, och med detta klivit förbi de senare nämnda i tabellen, till säker mark.

Men att slappna av, det finns inte på kartan. Ynka pinnen, samt att man har klart sämre målskillnad, skiljer till bottentrion. Det kommer fortsatt handla om bottenstriden, inte sant? Annat skulle förvåna.

En annan strid och kamp är Watford i – den om platsen bakom dominanta topp sex, för att kunna nå ut i Europa. För närvarande är de åtta i tabellen, med två poäng att hämta in på Wolverhampton Wanderers ovanför. Gäller att fortsätta prestera framöver. De senaste veckornas matcher har för det mesta lämnat positiv eftersmak.

För exakt en vecka sedan passerades Championshiphuserande Queens Park Rangers i FA-cupen och det följde upp en 1-0-vinst över Everton. Nollan är hållen i tre matcher efter varandra. Defensiven är satt och det med besked. En faktor som starkt talar till deras fördel här.

José Holebas, som varit en av Watfords bättre spelare under säsongen, har fyllt sin varningskvot på nytt och kommer missa matchen. Kiko Femenia samt Isaac Success är skadelistade. Roberto Pereyra och Sebastian Prödl på kanske-listan. Hos Cardiff är Sean Morrison borta och Jazz Richards i riskzonen att behöva stå åt sidan.

Bra betalt överspel

Det försvarsspel som Watford visat upp på sistone imponerar – tre hållna nollor efter varandra – men vi skulle inte förvånas om de blir straffade här. Cardiff har vunnit två raka matcher med sammanlagt fyra baljor på dessa. Fått fart på maskineriet och på hemmaplan vill de sannolikt sätta ton.

Så, istället – en relativt öppen, chans- och målrik historia?

Tror inte något av lagen kommer nöja sig vid en poäng här. Cardiff, med mersmak, behöver jaga treorna på hemmaplan och Watford, som den bättre parten och med känn på platsen ovanför, lär släppa på tyglarna något.

Låt oss säga att det står oavgjort, exempelvis 1-1, en bit in i det hela – och matchbilden öppnar upp sig?

2,12 gånger degen för överspelet på 2,5-målslinan lockar och spelas hos 888sport. Allt över dubbla insatsen duger.

Annons:
  Rygga spelet hos 888sport – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,12 (Jämför alla odds)
Bolag: 888sport
Spelstopp: 20:45, fredag 22/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.