16 december 2019 Crystal Palace Brighton Speltips

Speltips inför Crystal Palace – Watford 12/1: Öppet möte

Formstarkt möter formstarkt i Crystal Palace och Watford i en av de klassiska 16:00-matcherna från lördagens Premier League. Matchen är analyserad och här hittar ni vårt speltips, tillsammans med oddsen och startelvorna.

Annons:

Bottenstriden har för tillfället lämnats och dit ska Crystal Palace mest sannolikt inte dras tillbaka in i.

Detta från mitten av december månad och framåt där formen på allvar hittats och man i flera fall levererat suverän fotboll liksom suveräna resultat. Under denna period hittas bland annat en bortavinst över Manchester City och Wolverhampton.

Förra veckan avancerade klubben också vidare i FA-cupen via en knapp 1-0-seger över League Two-huserande Grimsby Town. En relativt stark startelva presenterades, så cupen tas uppenbarligen på allvar.

Watford har haft flera tydliga höjder och dippar under säsongen. Det blandas fortfarande, men där det lutar åt det positiva. Åttondeplatsen parkeras på. Kan en plats på den övre halvan behållas?

Även Watford kom vidare till nästa fas i FA-cupen senast och detta efter att ha värjt undan amatörklubben Woking med två mål mot noll. Precis vad som väntades. Varken mer eller mindre.

Christian Benteke och Papa Souaré är fortsatt skadelistade för kvällens värdskap medan Palace har Andre Gray borta och Sebastian Prödl samt Christian Kabasele i riskzonen att missa matchen.

Gästerna plusspelas

Det här känns som en nästan helt öppen match. Stärkta av hemmaplan ska Crystal Palace absolut ses som oddsfavoriter, men knappast så pass stora att siffrorna är nere och snuddar på siffror om 2,20-2,25 för den raka ettan.

Efter dippen runt november månad förra året har Watford steppat upp flera nivåer och bara förlorat en av de sju senaste matcherna – en förlust som kom med uddamålet mot Chelsea. Såväl på hemma- som bortaplan har det levererats.

Gästerna är fortfarande en bra bit före Crystal Palace i tabellen. De senare nämnda må ha stått för ett par äkta smällkarameller och storskrällar på sistone, men i andra matcher har leveransen varit mindre positiv; se exempelvis hemmakrysset och den mållösa matchen mot Cardiff City.

Watford spelas med +0,5 mål (asian handicap) till 1,72 gånger pengarna. Helt klart siffror av värde.

Annons:
  Rygga spelet hos Speedybet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Watford +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 16:00, lördag 12/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.