17 november 2019 Albanien Frankrike Speltips

Speltips inför Frankrike – Albanien 7/9: Solklar vinst i EM-kvalet

Det blir ett handikappspel på hemmalaget inför EM-kvalmötet mellan Frankrike och Albanien lördagen den 7 september 2019.

Annons:

EM-kvalet åker vidare och den här gången känns det som att hela kvalspelet är lite mer intressant av det faktum att fler lag faktiskt kan tänkas ta sig till EM-slutspelet. Efter att ha stuvat om i gruppspelets utformning har man beslutat att ge fler lag chansen att spela gruppspel. Det gör också att kvalet blir mer intressant då fler lag blir aktuella för att ta sig dit.

Frankrike tillhör nationerna som i stort sett alltid tagit sig till EM tack vare att man helt enkelt varit seedade och kunnat leverera. Att man sumpar den här chansen den här gången är en omöjlighet.

De regerande världsmästarna har å andra sidan förlorat en match hittills. Tre vinster och en förlust räcker dock för att leda gruppen hittills. Dessutom ska man komma ihåg att Albanien slog fransmännen så sent som 2015.

Albanien då? Jo, laget har två vinster hittills och har fortfarande chansen att nå gruppspelet. Det är såklart ett problem att man bara ligger fyra i en tät grupp. Det gör att man behöver poäng snart.

Annons:

Frankrike vinner enkelt

Det är ingen hemlighet att den franska truppen är bland de allra hetaste i hela fotbollsvärlden just nu. Det finns massvis med spelare att laborera med och känslan är att den spets som finns i Frankrike saknas i många andra landslag. Nu ska sägas att Aymeric Laporte och Paul Pogba båda missar matchen. Detta på grund av skador.

Albanien besitter som bekant inte tillnärmelsevis samma bredd i sitt lag, men det som är positivt är i alla fall att man kommer med sin bästa matchtrupp möjliga till den här matchen. I ärlighetens namn hade det förmodligen varit helt omöjligt annars.

Frankrike har inlett kvalet på ett starkt vis och vi litar blint på att man tänker fortsätta på den inslagna vägen. På hemmaplan vill man också vinna med lite marginal. Albanien lär ligga väldigt lågt och när väl det första målet kan luften snabbt gå ur.

Frankrike -2,5 spelas till 2,04 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Frankrike -2,5
Odds:  2,04 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, lördag 7/9
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.