30 april 2019 Speltips Tottenham Ajax

Speltips inför Fulham – Tottenham 20/1: Skeva derbyodds

Fulham och Tottenham Hotspur sätter punkt för Premier League-veckan med ett hett Londonderby på Carven Cottage, där det också är botten mot toppen – ett faktum vi tror kommer synas på såväl matchbilden som resultatet.

Annons:

Nästjumbo, 14 snåla pinnar på 22 matcher och en minusmålskillnad om 29 baljor – klart sämst i hela serien. Racet är absolut inte kört för Fulham och kontraktet kan räddas, men då måste saker förändras och det illa kvickt.

Av oddssättarna att döma ska de faktiskt ha hyfsade chanser att åtminstone fixa ett kryss redan här, mot tredjeplacerade Tottenham.

Och detta är fastän tre matcher efter varandra är förlorade, senast när Burnley besöktes – en extremt bitter torsk, då båda de insläppta målen kom via egna spelare och man faktiskt tog ledningen redan efter två minuters speltid.

Hos Tottenham finns det säkerligen en enorm revanschlusta sedan 0-1-förlusten hemma mot toppkonkurrenten och pånyttfödda Manchester United. Matchen styrdes över det stora hela – det var mer eller mindre ett under att man inte lyckades spräcka nollan. Motståndarkeepern David De Gea stod för årets kanske bästa målvaktsinsats i hela Premier League.

Trots orosmolnet – vinner?

Det finns ett stort orosmoln över ”Spurs” – och det är att Harry Kane, också tillsammans med Victor Wanyama, Moussa Sissoko och Son Heung-Min, är på skadelistan. Försvinner enormt med spets.

Trots detta borde Tottenham ses med absolut toppchans i detta derby. Fulham, med tre raka förluster, sätter inte direkt skräck i motståndarna för närvarande. Senast de ställdes mot liknande motstånd, i form av Arsenal, blev det en 1-4-förlust.

Mot Manchester United skapade Tottenham en uppsjö av möjligheter och med normal utdelning – och en De Gea som inte hade haft en av sina bästa dagar på jobbet – skulle det kunna bli upp emot två, tre mål framåt. Kanske till och med fler.

Blir det retroaktiv utdelning här, månne? Fulham ser ut som en passande motståndare och i toppen av serien ska aktierna stärkas. Klasskillnad!

1,77 gånger degen för den raka tvåan tas utan att överhuvudtaget blinka. Givet spel och Fastbet är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak tvåa
Odds: 1,77 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 17:00, söndag 20/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.