2 november 2019 Hammarby Häcken Speltips

Speltips inför Hammarby – Varberg 18/2: Upp till bevis

Det är dags för premiär även för Hammarby och Varbergs Bois i Svenska Cupen-gruppspelet. Här är speltips inför det förmodat intressanta mötet.

Annons:

Svenska Cupen hade en trevlig premiär på lördagen och följde sedan upp den första speldagen med en handfull intressanta matcher även på söndagen. Då klev bland annat IFK Norrköping, Djurgården och Malmö FF in i handlingarna. Nu är det dags för nästa svenska storlag att göra sin cuppremiär. På måndagskvällen välkomnar nämligen Hammarby västkustlaget Varbergs Bois till Tele2 Arena för den första matchen i grupp 4.

Övriga två lag i gruppen är Eskilsminne och Dalkurd. Det gör att Hammarby är väldigt klara favoriter inför gruppspelet. Som bekant är det bara ett lag i varje grupp som tar sig vidare till slutspel. Eftersom Hammarby snubblade på slutet under den förra allsvenska säsongen är cupen av yttersta vikt det här året. Det är nämligen det enda sättet att ta sig vidare till Europakvalet i sommar.

Hammarby har också inlett en resa till att bli en etablerad toppklubb i svensk fotboll. Förra säsongen var onekligen ett steg i rätt riktning, men det är egentligen nu det är upp till bevis på allvar. Steg ett är att städa av en överkomlig grupp i Svenska Cupen. Just det här året är cupspelet som sagt extra viktigt med tanke på vad som ligger i potten. Europaspel är en snabbväg till att höja sitt eget anseende både på ett inhemskt och internationellt plan.

Underskatta inte Varberg

Förra säsongen var inte tillnärmelsevis lika framgångsrik för måndagens motståndare Varbergs Bois. Laget hade oerhörda problem i Superettan och var på väg ner till Division 1 efter en mycket svag avslutning på säsongen. Men det gick minsann att rädda sig kvar via kvalspel mot Oskarshamn. Detta trots förlust 4-2 i det första kvalmötet. Returen slutade 2-0 på hemmaplan och det räckte minsann för att säkra nytt kontrakt.

Inför den här säsongen har laget förstärkts betänkligt. Det mest spännande namnet är Thierry Zahui från Helsingborgs IF. En spelare som gjorde sig ett namn i Landskrona med sitt fantastiska skott, inte minst på liggande boll. Här har vi ett par frisparksmål under säsongen – garanterat. Vidare är Robin Book och August Strömberg två spännande namn att se upp med.

Hammarby är klara favoriter inför matchen, men vi tror att Varbergs Bois inte ska underskattas i det här läget. En premiär är alltid en premiär och Bajen är erkänt trögstartade.

Varbergs Bois +2,5 spelas till 1,68 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Varberg +2,5
Odds:  1,68 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  19:00, måndag 18/2
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.