Speltips inför Hertha Berlin – Schalke 04 25/1: Galna odds!

Spelbloggare Publicerat: 24 January 2019

Hur i helskotta resonerar spelbolagen och dess oddssättare inför mötet mellan Hertha Berlin och Schalke 04? Det är oerhört svårt att sätta fingret på, men desto enklare att utnyttja på spelfronten.

Annons:

Bundesliga anno 2018/19 har hittills innehållit ett flertal utropstecken liksom frågetecken. Gästande Schalke 04 tillhör tveklöst den sista kategorin – från att i fjol sluta som hedervärd tvåa till att nu stampa mark på den undre tabellhalvan.

Mycket kan dock fortfarande räddas och formkurvan har, om än inte rakt, pekat uppåt med tiden.

Tillbaka från uppehållet förra veckan, städades Wolfsburg av med 2-1 inför en lyrisk hemmapublik och precis före uppehållet värjdes Stuttgart undan med 3-1 borta. Två resultat och insatser som stärker deras aktier inför framtiden i allmänhet och den här matchen i synnerhet.

Hertha Berlin är en bit före kvällens motståndare i tabellen, precis nedanför Europaområdet och om det är till och med så att hoppet om en Champions League-plats i största mån lever vidare. Gäller emellertid att leverera vidare, ännu lite bättre, när konkurrensen är så pass hård som den är.

Även Hertha Berlin inledde 2019 med att fira in tre färska pinnar och det efter en 3-1-vinst borta över tabelljumbon Nürnberg. Utropstecknet Ondrej Duda visade att formen är konserverad med två baljor som innebar att trean kunde säkras.

Inget snack om saken – Hertha Berlin får förtroendet!

Hertha Berlin är sex pinnar före Schalke 04 i tabellen.

Och på hemmaplan är man fruktansvärt svåra att handskas med. Endast en av årets åtta seriematcher på Olympiastadion i Berlin har förlorats och bland andra Bayern München besegrats.

Att det finns mer att hämta ur Schalke är alldeles uppenbart och formkurvan pekar uppåt, men som verkligheten ser ut är det närmast löjeväckande att de nästan ses med lika stor chans som hemmalaget i matchen.

Glöm heller inte bort att bortaspelet varit mindre fruktsamt för Schalke. 2-3-4 står resultatraden i.

Gillar starkt oddsen som dukas ut på spelen till Hertha Berlins favör och spelar dem med +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – till 1,89 x såsen. Fastbet med oddset.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Hertha Berlin +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,89 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:20, fredag 25/1
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.