5 augusti 2019 Huddersfield Derby Speltips

Speltips inför Huddersfield – Manchester City 20/1: Här blir det att åka av…

Botten möter toppen i Premier League. Tabelljumbon Huddersfield Town borde rimligtvis knäckas förhållandevis enkelt av Manchester City och polletterna investeras därför i en bortakross.

Annons:

Varenda match är en måstematch. Oavsett om motståndet heter Manchester City, Liverpool eller Fulham. Huddersfield Town är så svårt utsatta som jumbo i Premier League att hoppet snart sinat ut helt.

Så blir det förstås också när snittet per match, efter 22 stycken spelade, är på en halv pinne. Därmed har de åtta till säker mark och i den här takten är det inte mycket som talar för överlevnad i finrummet. Upp som en sol, ned som en pannkaka?

Här står ett av de tuffaste möjliga motstånden på den andra planhalvan, Manchester City – och tajmingen att ställas mot dem kunde ha varit bättre. Efter de uppmärksammade dubbla förlusterna före nyår, har fem raka matcher vunnits; tre i seriespelet och övriga två i inhemska cupspel.

Tidigare under veckan var det Wolverhampton som med enkelhet krossades med 3-0 på Etihad Stadium. Att nämnas är att matchen spelades med en man mer på planen från den 19:e minuten. Gabriel Jesus stod för dubbla baljor, varav ena från straffpunkten. Fantastisk form på den så lovande brassen.

På skadefronten är det närmast helt oförändrat för båda parter. Manchester City saknar skadetrion Claudio Bravo, Eliaquim Mangala och Benjamin Mendy. Vincent Kompany får troligast max en plats på bänken. Huddersfield har Adelhamid Sabiri, Aaron Mooy samt Danny Williams skadelistade.

24 mål framåt på fem matcher

Fem raka vunna. 24 mål framåt på dessa. Endast två bakåt. Sist krossades ”Wolves” med 3-0. Ja, hur ska Huddersfield Town kunna sätta stopp för Manchester City i rådande form?

Det är ett Huddersfield som mår katastrofalt illa, som på de tio senaste matcherna bara undvikit förlora en och det var senast, 0-0 mot bottenkonkurrenten Cardiff City. Relativt sällan förloras matcherna med överdrivna siffror, det ska nämnas, men när Manchester City visar upp sådan målform är det svårt att se annat än siffrorna skjuta i höjden.

Klasskillnaden är fundamental. Formskillnaderna likaså. Givetvis har också Manchester City fått axla ett enormt favoritskap av bookiesarna. Risken är dock att det blir ännu större till avspark och vi klipper till innan dess.

Manchester City -2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med minst två mål – spelas till 1,70 gånger pengarna hos Mr Green.

Annons:
  Rygga spelet hos Mr Green – Få 100% vinstboost upp till 5 000 kr!

Annons:

Speltips:

Speltips: Manchester City -2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 14:30, söndag 20/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.