1 februari 2019 Huesca Real Valladolid Speltips

Speltips inför Huesca – Real Valladolid 1/2: Fullkomligt missvisande odds

Det kunde knappt varit enklare att ta sida till rådande odds inför fredagens enda Primera División-match – bottenmötet mellan den hopplösa tabelljumbon Huesca och mer hoppfulla Real Valladolid.  

Annons:

Tillsammans klev de inför spelåret upp i det spanska finrummet. För Huesca innebar det deras stora debut på scenen. Klubben är, i relation till de andra, försvinnande liten och med de lika små ekonomiska musklerna var det en makaber bedrift av klubben och alla inblandade.

Men, som också väntat, ser sejouren i Primera División ut att ta slut redan efter ett års tid. De har inte varit i närheten av att räcka till hittills och det lär knappast förändras den närmsta tiden.

Blott två vunna av 21 möjliga och en samlad skörd om 12 snåla pinnar betyder, förstås, att Huesca parkerar på jumboplatsen och distansen till konkurrenterna på säker mark ser alldeles för lång ut.

Större lycka har Real Valladolid haft. Klart större. Kontraktet må för all del fortfarande vara i fara – annat skulle man inte kunna räkna med – men efter den moralstärkande och blytunga 2-1-vinsten över Celta Vigo, numera tredjejumbo, förra veckan har de nu fyra poäng som skiljer dem från samma motstånd och sålunda även det röda tabellområdet.

Uppenbara spelet – på Valladolid

2,30-3,35-3,50. Var är det för odds som ställs ut? Galna! Fullkomligt missvisande. Och för det är det bara att buga och bocka. Här finns nämligen stort värde att tälja.

Huesca kom undan med blotta förskräckelsen och ett 0-0-resultat i bortamötet med Real Sociedad senast och resultatet som sådant är såklart av positiv karaktär, men det kunde också lösas med en stor dos flyt. Dessutom var det den tredje raka matchen utan mål framåt. Matcherna innan, förluster.

Det finns inte ett knyst som talar för att Huesca ska kunna lösa Primera División-kontraktet och faktum är att kvällens motståndare, fastän de fortfarande är i riskzonen, skrapat ihop mer än deras dubbla skörd.

Förra veckans vinst över Celta Vigo kan mycket väl innebära en stor vitamininjektion för Valladolid och ytterligare fakta som stärker deras aktier inför matchen är att så få som tre av 11 seriebortamatcher förlorats under säsongen. 3-5-3 i resultatraden.

Form och klass till bortalagets fördel. Slutsatsen?

Real Valladolid +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – spelas till 1,71 gånger pengarna hos Fastbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Valladolid +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:00, fredag 1/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.