Speltips Club Brugge Dynamo Kiev Speltips

Speltips inför KFC Uerdingen – Borussia Dortmund 9/8: Enkel cupvinst

Det blir ett givet målspel inför det tyska cupmötet mellan KFC Uerdingen och Borussia Dortmund fredagen den 9 augusti 2019.

Annons:

Det är tysk cupfotboll igen och efter en lång sommar börjar det åter bli skarpt läge även inom den tyska fotbollen. På fredagen spelas årets andra cupmatch i Tyskland, där Borussia Dortmund då gästar KFC Uerdingen.

KFC Uerdingen är ett lag som hör hemma i Bundesliga III (alltså tredjedivisionen) och så har gjort ett bra tag. Det är en ganska bra bit upp till Bundesliga, både avseende resurser och kvalité på spelarna individuellt och kollektivt.

Då ska också sägas att Borussia Dortmund förmodligen är ett av hela landets bästa fotbollslag – om inte det allra bästa – den här säsongen som kommer. Med andra ord hade KFC Uerdingen kunnat ha en betydligt enklare uppgift i den första omgången av cupen. Med det sagt är det säkert lite kittlande.

KFC Uerdingen har öppnat sin säsong i Bundesliga III redan, men den tyska ligapremiären i bundesliga fortfarande är ett tag bort. Det här ska dock inte spela alldeles för stor roll.
Annons:

En given favorit i cupen

Borussia Dortmund har länge varit ett starkt cuplag i Tyskland och brukar ha en förmåga att gå långt, men på senare tid har laget tre raka kryss i turneringen. Det ska sägas att det egentligen är totalt irrelevant inför det här mötet då det alltså var matcher förra säsongen. Nu är det en ny säsong och inför det här mötet är det helt klart andra aspekter som påverkar mer.

2011 spelade dessa lag mot varandra senast och Borussia Dortmund vann då med hela 7-0. Det var också en match som spelades på bortaplan. Det vore förvånande om vi inte fick se en lika säker seger den här gången, om än inte med fullt så stor marginal.

Det är tidigt på säsongen, Borussia Dortmund har rört om en del i sin spelartrupp och hemmalaget har fördelen av att redan ha inlett sin ligasäsong. Därför kan de streta emot hyfsat. Trots det lär det läcka in en del bakåt.

Borussia Dortmund över 3,5 mål spelas till 1,95 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Borussia Dortmund över 3,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, fredag 9/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.