Streama Real Madrid Elche

Speltips inför Leganés – Real Madrid 16/1: Alltför brant uppförsbacke

Trots alla bekymmer som råder i Real Madrid, har de i praktiken redan säkrat en plats vidare till nästa fas i Copa del Rey och i returen mot Leganés borde de ha alla chanser i världen att vinna.

Annons:

Real Madrid – Leganés: 3-0.

Där står vi när vi är halvtidspausen av detta dubbelmöte. Då får vi väl slå fast att spiken är satt i kistan?

Copa del Rey kan vara ett sätt att rädda upp det misslyckande Real stått för i Primera División. Titeln där är helt utom räckhåll och allt handlar istället om att bara bli klara för Champions League, vilket är allt annat än skrivet i sten sett till tabellsituationen och den svajighet som visats upp.

Men det är klart att Leganés kommer försöka komma ut starkt inför hemmapubliken och eventuellt väcka liv i det här. De har presterat kanske till och med mer än väntat hittills, står allt som oftast upp väl och har alla chanser att vara en del av det spanska finrummet även framöver.

Vad som är småintressant med det här cupmötet, är att Leganés förra säsongen skickade ut just Real Madrid – och det på flest bortamål. Nu är uppförsbacken dock extremt, extremt brant…

Sätter spiken i kistan

Det b-betonade Real Madrid som förra veckan körde över Leganés visade verkligen framfötterna, vilket siffrorna också bevisar. Flera spelare bortom den normalt ordinarie startelvan stärkte absolut deras aktier i truppen – och som Real levererat, då kan chanserna dyka upp i större matcher än denna.

Över det stora hela sprudlar det emellertid knappast om Real Madrid, men viss optimism kan infinna sig i laget efter att också ha vunnit borta över Real Betis senast – efter att inhoppande Dani Ceballos skickade in den sista baljan bara minuter från slutet.

Leganés är hyfsade, men saknar offensiv spets för att kunna ta nästa kliv och i synnerhet för att kunna smälla in minst tre mål mot en motståndare av denna kapacitet. Den större risken är snarare att de kan kontras bort här i returen och bortaspelen betalar faktiskt oväntat bra.

2,26 gånger pengarna får vi för den raka tvåan av NordicBet. Givet val av spel.

Annons:
  Rygga spelet hos NordicBet – Få 2 500 kr bonus + 100 kr riskfritt spel!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 2,26 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportbook
Spelstopp: 21:30, onsdag 16/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.