Speltips inför Milan – Cagliari 10/2: Favorit att lita på

Spelbloggare Publicerat: 9 February 2019

Formstarka AC Milan ska ses med absolut toppchans inför deras hemmamöte mot Cagliari på San Siro. Här: speltips, statistiken, oddsen och startelvorna…

Annons:

20:45, söndagens sena Serie A-batalj och den visas bäst i streamingtjänsten Strive. Toppen mot botten.

Diskussionen runt Milan under vintermånaderna har varit hur man ska få fart på offensiven och svaret tycks de redan ha funnit i nyförvärvet Kryzysztof Piatek, den raka ersättaren till Gonzalo Higuaín. Han har startat två matcher för klubben, smällde in båda baljorna i cupvinsten över Napoli och målet i bortakrysset mot Roma sist.

Formen har, trots periodvis uddlöshet framåt i banan, ändå funnits och Milan är nu en av de hetaste kandidaterna för Champions League-spel. De hittas precis under fyran Lazio, två pinnars skillnad och de med matchen mer avverkad. Kan återta platsen i förarsätet, med andra ord.

Lika positiv jargong är det knappast i Cagliari, som hamnat i en djup svacka och till följd av den blivit aktuella för bottenstrid inför slutspurten – och annat kan inte väntas när snittet är på under pinnen per match, 21 stycken på 22 matcher.

De fem senaste matcherna för deras del, en i cupen och resterande i Serie A, har summerats i fyra förluster och ett kryss. Enbart mål framåt i en av dessa.

Form, klass och hemmaplan

Helt ur form, avsaknad av självförtroende och med ett närmast icke-existerande anfallsspel – vad ska Cagliari ha att sätta emot Milan för dagen? Ganska lite, är tanken.

Skadeproblematiken kan vara en delförklaring av denna dipp i Cagliari. Minst sju spelare, flera normalt färgstarka sådana, kommer missa matchen. Långtifrån optimalt i den här kritiska situationen.

Milan fortsätter imponera och har spelat bra fotboll sedan en bra tid tillbaka. Defensiven sitter närmast till punkt och pricka medan Piatek varit ett nyttigt nyförvärv för det offensiva. Fyra förlustfria matcher, i på pappret tuffare matcher än denna, har radats upp; sist 1-1 borta mot Roma och dessförinnan en 2-0-vinst över Napoli.

Form, klass och hemmaplan – det räcker för att motivera ett spel på Milan till rådande odds…

Strax över dubbla insatsen för Milan -1,25 mål (asian handicap) tas och då får vi halva insatsen tillbaka om de vinner med uddamålet.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfri bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Milan -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 2,04 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 20:30, söndag 10/2
TV: 
Stream:  strive logo betsson logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.