5 juli 2019 LA Galaxy Toronto Speltips

Speltips inför Portland Timbers – LA Galaxy 28/7: Tidig söndagsmatch för Zlatan

Det är dags för ett spel på målskyttmarknaden när söndagsmorgonen bjuder på möte i Major League Soccer mellan Portland Timbers och LA Galaxy den 28 juli 2019.

Annons:

Det är åter dags för en närmast full omgång i Major League Soccer. Natten till söndag spelas det en hel massa matcher, där den sista och i våra ögon mest intressanta är Portland Timbers mot LA Galaxy. Är det åter dags för Zlatan Ibrahimovic att göra show, detta efter tre mål och vinst mot LA FC i senast omgången.

Det här ser ut att vara ett möte mellan ett topplag och ett bottenlag, men faktum är att det finns en god anledning till att Portland Timbers inte har presterat så pass bra hittills. Av sina 20 spelade matcher har bara fem (!) spelats på hemmaplan. Det betyder å andra sidan att laget står inför en höst med massa matcher på sin egen hemmabana. Där är laget klart mycket starkare.

LA Galaxy har å sin sida ryckt upp sig efter förra årets floppsäsong och nu ser Zlatan Ibrahimovic ut att ha bestämt sig för att ta sitt lag långt. Det finns fortfarande lite för många saker som pekar på att laget inte riktigt ska räcka till i längden, men en slutspelsplats är i princip redan ordnad. Det är känslan.

Spel på målskytt

Portland Timbergs har en sannerligen intressant spelartrupp, men som i många andra fall i den här ligan är ojämnheten slående. Det finns ett par stjärnor som är viktiga att ha med, men också en drös spelare som inte håller riktigt samama klass. Det är viktigt att ha med sig att Jeff Attinella, Aljaz Ivacic och Andy Polo inte är helt säkra till spel här. Det blir inte heller något spel för Marco Farfan, som är skadad i vänsterknäet och inte spelar på ett bra tag.

För LA Galaxy är det viktigaste att Zlatan Ibrahimovic spelar och att centrallinjen är någorlunda intakt. Så ser det ut att vara även inför den här matchen. Det är lite oroväckande att Sebastian Lletget, Chris Pontius och Perry Kitchen inte kan garantera sin egen medverkan här. Som bekant spelar inte heller Romain Alessandrini mer den här säsongen då han är skadad i knäet och håller på att rehabilitera sig efter en operation.

Det finns många vägar att gå vad gäller speltips inför den här matchen, men vi tycker inte att det är lämpligt att se hemmalaget som så pass klara favoriter som spelbolagen gör. Därför är det på motsatta spel som spelvärdet finns.

Till slut landar vi ändå i en klassiker – att Zlatan Ibrahimovic ska göra mål – till hela 2,45 gånger såsen hos Unibet. Efter sitt hattrick senast är svensken bevisligen i god form.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:   Zlatan Ibrahimovic målskytt
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  04:30, söndag 28/7
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.