19 februari 2019 west bromwich speltips odds betting champions qpr

Speltips inför Queens Park Rangers – West Bromwich 19/2: Tätt möte

West Bromwich är klara favoriter inför tisdagens match borta mot Queens Park Rangers i London. Speltips inför mötet i Championship finns såklart.

Annons:

Det är dags för Championship på tisdagen – missa inte det. Många har förmodligen båda sina ögon riktade mot Champions League-matcherna men i spelsyfte finns det all anledning att gå betydligt bredare än så.

Queens Park Rangers har nu etablerats som ett givet lag i Championship efter att tidigare ha spelat i Premier League. Nu känns den verkligheten tyvärr rätt långt borta. Laget ligger tio poäng före en nedflyttningsplats och behöver således fler poäng för att kunna andas ut ordentligt. Med tre raka förluster – varav en i ligan – finns det viss oro här. Å andra sidan är det på hemmaplan som QPR brukar steppa upp.

West Bromwich föll som bekant ner från Premier League förra säsongen och är nu ute efter att studsa tillbaka direkt. Det är väldigt jämnt i toppen och laget har inför den här matchen sex poäng upp till serieledande Norwich. Då med en match mindre spelad. Därför skulle en seger vara precis vad laget behöver. Deras målskillnad – plus 24 mål – är bäst av samtliga lag i hela ligan tack vare den mycket starka offensiven. Å andra sidan har formen varit lite sämre på senare tid med bara tre vinster på de åtta senaste matcherna.

Underskatta inte QPR

Queens Park Rangers har flera spelare borta, men det är å andra sidan någonting som laget gjort sig vana vid. Sean Goss och Olamide Shodipo har båda varit skadade en längre period. Nu missar också Angel Rangel och Geoff Cameron – två ytterbackar med fin erfarenhet från Premier League – den här matchen enligt rapporterna på förhand.

Men frågan är om inte West Bromwich har tyngre tapp inför den här matchen? Allra mest illa är att Dwight Gayle – lagets klart viktigaste spelare i offensiven enligt min mening – inte kommer till spel. Han står för förmågan att bryta igenom motståndarnas låga försvarsspel och är bra en mot en. Vidare är Matt Phillips otillgänglig på grund av skada. Mest troligt också en startspelare.

Här köper vi att bortalaget är favoriter, men skadeläget, hemmaplansfördelen och det faktum att Queens Park Rangers behöver någon seger till för att kunna pusta ut talar ändå för att QPR får med sig ett bra resultat.

X (oavgjort) spelas till 3,60 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – 500 kronor omsättningsfritt!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, tisdag 19/2
TV:  (Jämför alla odds)
Stream:  (Jämför alla odds)

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.