2 februari 2019 Celta Vigo Sevilla Speltips

Speltips inför Rayo Vallecano – Celta Vigo 11/1: Fredagsfotboll från Spanien

Fredagsunderhållningen från spanska Primera División bjuder Rayo Vallecano och Celta Vigo på och speltipset inför matchen, det bjuder vi på Spelbloggare på. Spelområdet: 1X2-marknaden.

Annons:

Nu håller det på att hända saker i Rayo Vallecano, som inför året tog klivet upp i den spanska förstadivisionen. På de två senaste matcherna, båda vunna, har antalet vinster i serien fördubblats.

Med detta har också aktierna i tabellen stärkts upp, men kvar som nästjumbo är de fortsatt. Glappet till säker mark är nu på blott en trea, så det finns all anledning till att känna hopp inför framtiden. Spelarmaterialet må vara rätt anonymt, men absolut inte hopplöst.

Celta Vigo får det inte att lyfta och istället för att på allvar koppla kontakt med Europaplatserna, dippa i tabellen. Nu är det faktiskt till och med så att det finns en risk att dras in i bottenstriden. Oerhört tajt i tabellen, från botten och en bra bit uppåt. Kan bli lite vad som helst av det hela.

Före årsskiftet blev det en 0-2-förlust mot Barcelona och direkt efter det en 1-2-dito hemma mot Athletic Bilbao. Bryts förlustsviten för Celta Vigo här och nu?

Skyttekungen saknas

Gillar Rayo Vallecanos chanser inför matchen och anser att de borde vara större favoriter än spelbolagen presenterat dem som.

Skillnaden är betydande på formfronten. Vallecano har alltså dubblat deras vinstskörd i serien på de två senaste matcherna, vunnit över Levante och Real Valladolid. Knappast de tuffaste av motståndare.

Annat är det med Celta Vigo, som förlorat två matcher efter varandra och senast mot Athletic Bilbao visades prov på stora svagheter. Skapades försvinnande lite. Svajade i de flesta momenten.

Det är uppenbart vilken betydelse Iago Aspas, den interna skytteledaren och den spelare som offensiven i stort lutar på, har för sitt Celta Vigo. Han är fortsatt skadelistad och då känner vi att de inte ska visas alltför stor respekt för.

2,55 x insatsen får vi för den raka ettan tas. Värde runt 20-25 punkter nedåt.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Rayo Vallecano vinner, rak etta
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, fredag 11/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.