15 februari 2019 Eibar Getafe Speltips

Speltips inför Real Valladolid – Getafe 15/1: Val av sida

Returmatcher vankas i Copa del Rey-åttondelsfinalerna och den mellan Real Valladolid och Getafe tas en närmare titt på. Analys med tillhörande speltips hittar ni bäst här hos oss på Spelbloggare.

Annons:

Àngel fick det första och sista ordet i matchen på Coliseum Alfonso Pérez med sitt 1-0-målet i den andra stopptidsminuten av den andra halvleken.

Således är det Getafe, som också var klara förhandsfavoriter inför detta dubbelmöte, som sitter i förarsätet när 90 av 180 minuter är spelade. Oddsen för vilken sida som ska avancera vidare i cupspelet står nu i 4,50-1,20. Ganska rättvisande, inte sant?

Getafe mår också i helhet mycket bra för närvarande och är till och med sexa i Primera División. Det är dock extremt tätt i mittenskiktet av tabellen och Real Valladolid, på plats 14, är exempelvis ”bara” sex pinnhål bakom dem och bortalaget har i sin tur bara en trea ner till bottentrion.

Det finns ett flertal tankar att bolla mellan. Med risken att trilla ur den spanska förstadivisionen – hur mycket kraft vill Valladolid investera i cupspelet? Och för Getafe, med chansen på Europaspel – hur ser det ut för deras del?

Fördel Getafe

Vi borde se liknande startelvor här, som i det första mötet och det är den utgångspunkten man får ha inför detta returmöte.

Och då ska Getafe ses med den stora fördelen. De har det bättre materialet och skillnaderna värderar vi som större än de sex pinnarna i seriespelet vill antyda. Första mötet vann de också utan att släppa in mål, vilket innebär att Real Valladolid med största säkerhet måste vinna matchen och sannolikt så med siffror större än uddamålet.

Detta öppnar upp för Getafe att avvakta lite och ställa om mot ett ett skört motstånd. Real Valladolid har inte vunnit på fem raka matcher medan Getafe vunnit deras två senaste bataljer, mot Villarreal samt det omvända mötet med detta.

0-0/1?

Getafe +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,81 gånger pengarna. LeoVegas är platsen.

Annons:
  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Getafe +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,82 (Jämför alla odds)
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:30, tisdag 15/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.