10 januari 2020 Rennes Marseille Speltips

Speltips inför Saint-Étienne – Marseille 16/1: Smakrika hemmaodds

Hemma- och formstarka Saint-Etienne ska värderas med toppchans mot ett Olympique Marseille som tappat stilen totalt i samband med deras möte på Stade Geoffroy-Guichard.

Annons:

Uppåt för Saint-Étienne, nedåt för Marseille. De förstnämnda med tre raka vinster, varav ena i cupen, och med åtta raka utan att ha vunnit.

Avtrycken av detta, de helt olikpekande formkurvorna, syns också väl i Ligue 1-tabellen. Saint-Étienne har studsat upp på fjärdeplatsen, har känn på en Champions League-dito och Marseille tappat enorm mark – nere som nia…

Det är alldeles uppenbart att Marseille måste få upp farten och det snarast. Ännu har de ett relativt kort avstånd upp till området som ska slussa dem ut i Europa, men det blir successivt större och kan snabbt bli för stort för att hämta in. Det vore ett praktfiasko, att inte ens vara där uppe och slåss. Nosa.

Addera på detta att Marseille var långtifrån att nå Europa League-slutspelet och dessutom trillat ur båda de inhemska cuperna.

Två pjäser i Adil Rami och Kostas Mitroglou riskerar att missa matchen för Marseille och kommer tas en närmare titt på före avspark. Utöver det är Hiroki Sakai indisponibel när han spelar för sitt Japan i Asian Cup.

Galna facit: 7-2-0 på hemmaplan!

Till rådande odds tycker vi inte att det är mycket till snack om saken. Saint-Étienne ska ha toppchans att i första hand undvika förlora och i andra hand vinna matchen. Helt klart värda ett rätt stort favoritskap.

Hit kommer de alltså med tre vunna matcher efter varandra. Värt att anmärka är också att nollan är hållen i samtliga av dessa. Sist var det tabelljumbon Guingamp som på bortaplan värjdes undan med ett mål mot noll.

Framförallt handlar det dock om det fantastiskt starka hemmaspelet. Av nio seriematcher har sju summerats i segrar och två slutat oavgjorda. Suverän statistik och den får oss allt starkare i övertygelsen om att en förlust är en bra bit borta här.

Truppsituationen är också bra. ”Bara” Mathieu Debuchy, skadad, med säkerhet borta och annars frågetecken över Neven Subotic.

Vi tackar hjärtligt för oddset 1,66 för Ètienne att vinna matchen med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 500 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Saint-Étienne +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,66 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 21:00, onsdag 16/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.