Speltips Sheffield United Everton 20/7 2020

Speltips inför Sheffield United – Middlesbrough 13/2: Tätt toppmöte

Matcher och spelvärde hittas inte bara i Champions League under kvällen, utan även i Championship och då inför toppmötet mellan Sheffield United och Middlesbrough på Bramall Lane.

Annons:

Det spelas en uppsjö av Championship-bataljer under denna Champions League-vecka och den kanske hetaste på Bramall Lane. Toppen möter toppen…

Såväl Sheffield United som Middlesbrough har siktet inställt på Premier League nästa år och har båda starka aktier för att nå dit. Tredjeplatsen innehas av United, en trea bakom tvåan Leeds United. Toppduon får, som bekant, en direktplats till finrummet medan de fyra följande får slåss i playoff.

Gästerna, ”Boro”, står som femma i tabellen och är fyra poäng kvällens motståndare hack i häl – med matchen mindre spelad. Med andra ord skulle en vinst ställa dem i en mycket spännande position inför framtiden, men för att vinna på Bramall Lane krävs en toppinsats – det är känt. Sheffield United har blott förlorat tre av 15 matcher på arenan. 9-3-3.

Vad som är extra intressant med Middlesbrough är att de hittas uppe i toppskiktet av tabellen, trots att de målat vid minst tillfällen av klubbarna i topp 15. Succéreceptet har istället varit en betongstabil defensiv med så få som 23 insläppta mål på 30 matcher – klart minst i hela Championship.

Positiva besked är att ”Boro” har hela truppen intakt. Inte ett enda avbräck. Sheffield United saknar i deras tur ”bara” Kieron Freeman samt Jake Wright.

Stabiliteten utmärker “Boro”

Stabiliteten är det som utmärker Middlesbrough i årets Championship. Enbart fem, lika så som serieledande Norwich City, av 30 matcher har förlorats medan 13 vunnits och 12 slutat oavgjorda.

Och faktum är att bortafacit för deras del är snäppet bättre än hemmaditot. På resande fot: 7-6-2 i resultatraden. Att backa hemåt i positionerna och kontra effektivt är en lika välfungerande del i spelet som att föra danserna.

På pappret handlar det här om en av årets tuffaste matcher, men att Sheffield United står nere i dubbla insatsen för att vinna blir missvisande. De må också vara förhållandevis formstarka, men kommer få kämpa hårt här.

Fördel United? Absolut. Men hade undertecknad varit oddssättare, skulle jag slussat över i alla fall 20 punkter från krysstecknet och den raka tvåan till ettan.

Gästerna spelas med +0,5 mål (asian handicap) – detsamma som dubbelchansen X2, fast med bättre odds – till 1,90 gånger pengarna.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Middlesbrough +0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 20:45, onsdag 13/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.