13 oktober 2018 Slovakien Tjeckien Speltips

Speltips inför Ungern – Slovakien 9/9: Måndagens hetaste EM-kval

Det blir ett målspel med full kraft inför måndagens superintressanta möte i EM-kvalet mellan Ungern och Slovakien i Grupp E den 9 september 2019.

Annons:

På måndagskvällen rundas så landslagsuppehållet av med en drös matcher från flera europeiska kvalgrupper, samtidigt som flera andra nationers samlingar tar slut och spelarna beger sig hemåt igen. Men med tanke på vad som väntar på måndagskvällen finns det all anledning att fortsätta ge landslagsuppehållet en stor plats i medvetandet.

Det möte som i våra ögon sticker ut allra mest, men som vi har en ganska klar övertygelse om försvinner lite från radarn är matchen mellan Ungern och Slovakien.

Grupp E i det här europeiska kvalspelet har verkligen visat sig vara den mest intressanta, med i stort sett en hel grupp som alla slåss om att försöka nå EM 2020. Det nya upplägget ger fler platser till turneringen, varpå helt andra nationer nu kan slåss om en plats i huvudturneringen.

Kroatien gällde som favoriter inför kvalet, men Ungern har med tre raka vinster seglat upp som en kandidat till att vinna hela rasket. Nu krävs en trepoängare för att hålla den drömmen vid liv.

Slovakien har två vinster och har fortfarande häng på en direktplats till EM 2020, men även i deras fall är en trepoängare nödvändig här för att skaka liv i det inför avslutningen på kvalet.

Annons:

Båda lagen kan nå EM 2020

För att hitta senaste gången som dessa båda lag spelade mot varandra behöver vara bara skruva tillbaka tiden ett halvår. Då vann Slovakien som bekant med 2-0 på hemmaplan i det som var EM-kvalets första omgång. Men 2008 spelade lagen också mot varandra, då i en internationell vänskapsmatch på ungersk mark. 1-1 slutade den matchen.

Efter inledningen på det här gruppspelet har det åter visat sig att det här är två ganska jämna lag, där Slovakien hade en bättre dag på jobbet i premiären. Ungern har rest sig med tre raka vinster efter det, varav en mot självaste Kroatien, varpå de ändå har lite vind i sina segel.

Som den här gruppen ser ut nu har vi framför oss två lag som verkligen går för att vinna den här matchen. Det behövs för att koppla greppet om någon av de två direktplatserna till EM 2020.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, måndag 9/9
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.