Speltips Real Madrid Elche

Speltips inför Villarreal – Real Madrid 3/1: Klockrent spel i ångestfajten

Titeldrömmen är ännu inte släckt för Real Madrid som härnäst besöker årets kanske främsta fiasko i Villarreal på Estadio de la Cerámica – och då som storfavoriter och väl förtjänta att investera i till rådande odds.

Annons:

Här kan vi snacka om en äkta kniven mot struparna-match. Villarreal och Real Madrid båda med enormt behov att fylla på poängkvoten och vinna mark i tabellen, om än i vitt skilda ändar av den.

Villarreal, som under det här spelåret till och med är klara för Europa League-slutspelet, har varit den spanska klubbfotbollens största fiasko och då är konkurrensen ändå stenhård om den mindre charmerande titeln. På 16 matcher har blott 15 pinnar skrapats ihop och med det hittas de under strecket som tredjejumbo.

Skulle det bli minst en pinne denna afton, då tar de emellertid kliv uppåt i tabellen och skulle för tillfället stå säkert. Trots en obalanserad trupp och en klubb som i stort skötts uruselt på flera fronter är det rentav löjeväckande att de är så pass utsatta i Primera División. Det handlar ändå om ett lag som har för vana att spela fotboll ute i Europa.

Real Madrid har också varit en fatal besvikelse, men kan alltjämt rädda upp situationen. Omställningen från att ha Cristiano Ronaldo och inte, dessutom utan att han blivit direkt ersatt av ett stjärnnamn, har varit stor och under oktober månad var det Santiago Solari som tog över pekpinnen och tränarposten.

CL-mästarna hittas nu på seriens fjärdeplats med matchen mindre spelad än konkurrenterna runtom dem. Skulle de vinna matchen, då minskar de avståndet till serieledande Barcelona till fem pinnar och då kan man ändå leka med tanken att den är möjlig, titeln.

Bra betalt för Real-vinsten

Tror benhårt på Real Madrid denna afton och när vi får 1,90 x insatsen för den raka tvåan är det svårt att hålla fingrarna borta. Minst en tiondel, upp mot 15 punkter, över där vi hade sett det som mer rättvisande.

Villarreal har ett färskt tränarbyte och tillträdde Luis García har haft två matcher vid rodret, varav ena i seriespelet och den slutade i ett 2-2-kryss mot tabelljumbon Huesca, som utöver de två målen framåt bland annat missade en straffspark.

Det är svårt att peka på enskilda faktorer som ställt till det för Villarreal, men ser vi på matchen senast var försvarsspelet under all kritik. Då blev dessutom ytterbacken, Mario Gaspar, utvisad och han får stå åt sidan här. Sällan positivt att behöva rotera i backlinjen.

Real Madrid har i viss mån fått fart på det hela och kan nu stoltsera med tre raka vunna i Primera División. Helt prickfritt har det absolut inte sett ut, men vinsterna stärker dem och potentialen är fortfarande stor.

Summa summarum: den raka tvåan betalar alldeles för bra för att undvika.

Annons:
  Rygga spelet hos Fastbet – Spela utan konto!

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner, rak tvåa
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Fastbet
Spelstopp: 21:30, torsdag 3/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.