22 februari 2019 West Ham Fulham Speltips

Speltips inför West Ham – Fulham 22/2: Fredagens bästa speltips

Fem vinstfria matcher – men försvinnande lite talar för att det blir en sjätte när West Ham United välkomnar Premier League-nästjumbon till London Stadium. Favorit att lita på, va? Dagens bästa speltips!

Annons:

Strax över fem veckor sedan var det som West Ham fick smaka på segerns sötma senast, efter 1-0-skalpen i derbyt mot Arsenal. Därefter förlorades tre raka, för att nu komma från två raka 1-1-kryss – mot Liverpool respektive Crystal Palace. Kliv framåt, men treorna ekar med sin frånvaro.

Tiden håller nu också på att tvina för West Ham, i jakten på den så viktiga sjundeplatsen. Glappet dit, där Wolverhampton Wanderers står, är på sex pinnhål. Pressen tilltar och här nästintill måste det bli en trea.

Och då är det väl ett hyfsat tacksamt motstånd att ställas mot, Fulham? Nykomlingen får det inte att lossna, är placerade som nästjumbo och avståndet till säker mark blir allt större. Ännu är det inte kört, men det mesta talar emot ”The Cottagers”. Åtta poängen är mycket att hämta in i en bottenstrid, inte minst när det blivit blott 17 stycken på 26 matcher.

Det är med andra ord kniven mot strupen för båda de medverkande inför denna fredagsfajt som passande nog TV-sänds, dessutom med inför- och eftersnack, på Viasat Premium eller Viaplay. 20:45 beräknas avsparken tas.

Raka ettan – ett måstespel

Skadesituationen har satt käppar i hjulen för West Ham United under hela spelåret och så även under denna vinstfria svit om fem matcher. Borta är Winston Reid, Carlos Sánchez, Andriy Yarmolenko, Jack Wilshere, Fabián Balbuena och eventuellt Manuel Lanzini samt Samir Nasri.

Gästerna saknar i deras tur Alfie Mawson och Marcus Bettinelli. Lazar Markovic samt Hávard Nordtveit står som osäkra.

Trots denna problematik väntar vi oss ändå att West Ham fixar det här. En bättre chans att studsa tillbaka får de inte och dessutom har de två senaste matcherna båda varit klara kliv framåt; 1-1 hemma mot Liverpool och dito borta mot Crystal Palace. Goda indikationer.

Fulham ser av allt att döma inte ut att räcka till i finrummet. Över hela året är 17 av 26 matcher förlorade – ett häpnadsväckande uselt facit – och ännu värre är det på bortaplan med noll vinster, två kryss och 11 förluster. Åtta mål framåt och 32 insläppta.

Klass och hemmaplansfördelen, en betydande sådan med hänsyn till Fulhams problem på resande fot, räcker absolut för att motivera ett tungt spel på West Ham denna afton.

1,87 gånger pengarna erbjuder Unibet för den raka ettan och det är i klar överkant. Dagens bästa speltips, helt klart.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: West Ham United vinner, rak etta
Odds: 1,87 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, fredag 22/2
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.