Speltips West Bromwich Wolverhampton

Speltips inför Wolverhampton – West Ham 29/1: Dubbelt upp

Planen är att dubbla det investerade kapitalet med ett målspel inför det spännande mittenmötet mellan Wolverhampton Wanderers och West Ham United. Men hur?

Annons:

Svansen bakom Premier Leagues topp sex, som nu på allvar ryckt ifrån resterande konkurrenter, innehåller ett flertal klubbar och däri hittas bland andra just Wolverhampton och West Ham.

Mer specifikt: ”Wolves” som sexa och West Ham som åtta. En pinnes skillnad dem emellan och ytterligare en till den sjundeplats som med stor sannolikhet kommer innebära Europaspel.

De stora skillnaderna såhär på förhand – formen, hemma-/bortafaktorn samt hur det ser ut i trupperna, vilka båda talar till Wolverhamptons fördel. Oddset för den raka ettan är, när speltipset var skrivet och publicerat, i 2,10. Kanske är det att ta det till viss överdrift?

Nu må det ha varit lite upp och ner för ”Wolves” del, liksom under hela spelåret, men West Ham har i samma veva förlorat två raka matcher – mot AFC Bournemouth i seriespelet samt AFC Wimbledon i FA-cupen.

Gällande trupperna kommer Wolverhampton till spel med fullt manskap och kan således ställa ut den bästa möjliga startelvan. Ett stort plus. Och West Ham, då? De har åtta spelare på skadelistan, däribland Jack Wilshere och Lukas Perez. Dock inte mycket nytt på tapeten.

Minst tre mål?

Fördel Wolverhampton, absolut – men en relativt öppen match. Ett skrällspel skulle kunna sitta på sin plats, men det stora värdet hittas på andra typer av marknader.

Matchen känns inte bara öppen i bemärkelsen att det skulle kunna sluta lite hur som helst, utan vi väntar också en öppen matchbild. Således – chans- och i sin tur målrikt?

Tror vi har två parter som har de tre pinnarna i siktet och kan tänkas riskera en del vid ett oavgjort resultat, säg 1-1, en bit in i händelserna och då i synnerhet ”Wolves” i egenskap av värdskap.

Flera sådana typer av matcher har Wolverhampton också varit involverade i på sistone; fyra raka över 2,5-målslinan och där bland annat en 4-3-vinst över Leicester City – ett motstånd som på flera vis kan jämföras med West Ham.

Det finns offensiv kapacitet i West Ham, men defensiven har också svajat till på sistone. Mot AFC Wimbledon släpptes fyra mål in, mot Bournemouth innan dess två.

2-1/2, kanske?

Dubbla insatsen för att vi får se minst tre fullträffar i matchen ser oavsett vad intressant ut.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få 2 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betfair Sportsbook
Spelstopp: 20:45, tisdag 29/1
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.